1411386313.png
  • Norby646
    30 környékén szerintem az fx-6300/6350 egy jó választás, nekem 6300 van és meg vagyok vele elégedve. Inkább a vga-ból vennék erősebbet hozzá. Nekem pl watch dogs-ban (hogy egy új játékot említsek) kb 50-50-ben van kihasználva a proci és a vga egyaránt, a ram meg füstöl, nem ártana bővítenem. :) Amúgy miért kell vezeték nélküli bill illetve egér ha veszel vezetékest? A headset-et hanyagolnám, én 12-13 környékén vettem egy thermaltake fejest, hát nem sokat használtam, mert kényelmetlen. Ennyiért szerintem igazán kényelmes (hosszú távon is, hamár gamer) headset nincs, inkább vegyél az árából egy 2.1-es logitech hangszórót, vagy ha ajánlanak valami jobbat akkor azt. Bluetooth-ra nem tudom mennyire lenne szükséged. Ha a kiegészítőket kihagynád (kontroller, blueatooth, vez. nélküli egér/bill) akkor szerintem is inkább a bannerban lévő (intel) gamer konfigot lenne ajánlatosabb megvenni, mert az már tényleg gamer. Tény, hogy akkor nem lesz kormány se kékfog, se stb, viszont lesz egy erősebb géped amihez később vehetsz még kiegeket. :)