ENVE#90899
Üdv! Kéne nekem egy proci + lap + vga kombináció! Használt cucokkal számolnék! A keret meglehetősen flexibilis, de kb. 40-50 lenne mindenre, memóriával. Nem gáz ha többe kerül, mint 50, de ne szálljunk el. Amim van és esetleg használható a későbbiekben az egy 450-es Chieftech GPS 450-AA táp, 168 + 180W a két 12v-os ágon. Elsősorban játékra használnám, abból is leginkább CS:GO. Nyilván mást is játszanék, de valószinüleg nem túl sűrün (Football Managerek, de az megy minden szaron).
A CS:GO-t lowon játszanám akármilyen a gép, és közel sem full hd-ban (kb. 1024x768). Tehát VGA-ból nem kell bika, én speciel egy használt 5750-re gondoltam. Inkább prociból kellene valami erősebb, mert a cs:go-t streamelni is szeretném twitch-re. FX-6300-ra gondoltam, BE-re, hogy széttudjam húzni a száját. A kérdés tehát van-e valami jobb opció szerintetek egy FX-6300-nál, elég-e a táp ehhez, vagy ha már tuning akkor felejtős az? Most egy pentium d805 @ 3.6ghz-et hajt, tehát ez a proci még többet is eszik, mint az az AMD. Más kérdés, hogy a mostani VGA-m az ilyen 45W-ot zabál... Jah igen, és van még egy zalman cnps7700-cu full réz kilós batár hűtőm is, igaz nem hőcsöves, de nem tünik rossz kis szerkentyűnek, ez képes lehet megfelelő lefogatással meghűteni a mai procikat? i3 vagy FX-6xxx? Esetleg áldozzak az i5-re?