siryus13#90748
Üdv, egy gamer pc-t szeretnék összedobni.
Keret: kb 180-220k
Cél: 1080p ( szerintem a fullHD bőven elég nem kell 2k..4k 3 monitorral ninc is rá keret ). Főleg a következő játékokhoz: Carmageddon Reincarnation, Cs Go, Heroes VI, UT3, és ha már.. persze nem tudom mennyire lesz valós, de pár napja olvastam, hogy bejelentették, hogy az új unreal enginehez elkezdték készíteni az Unreal Tournament következő részét, ami elvileg 2015ben jön ki, tudom, hogy ez kicsit abszurd, mert nem tudhatjuk mennyit és milyen irányba fog haladni a technika, de ha 2 év mulva max felbontással mid settingsen vinné az jó lenne, ezért is terveztem, hogy olyan házat veszek amibe majd később még tudok rakni + gpu-t és ramot. Nos, a játékokat felsoroltam, még annyi, hogy video steam és renderingre is szeretném használni, igy midnenképpen olyan kártyát szeretnék ami támogatja az nvidia showdplay-t.
+ még a keretbe be szeretnék suvasztani egy monitort is, amely legalább 21-es. ( és itt megint bajban vagyok, mert nem tudom, hogy 120hz vagy 60hz-set vegyek, több oldalon is utánanéztem van ahol azt mondják a 120as sokkal simább képet ad és nem olyan zavaró, máshol meg hogy kb olyan mint a 60as vertical synch-hel... )
Mi a véleményetek? van amit kicserélnétek esetleg? monitorhoz konkrét példa? és honnan érdemes rendelni?