Blum#90264
Igen,jobban tudom mivel eddig 9db fordult meg a kezem alatt. 6db-ot eladtam haveromnak,ahol 27.000 oraja teljesitenek hiba nelkul NON-STOP (regi SATA2 szeria - WD20EARS),az egyiket megtartottam es vettem melle 2 ujat (SATA3 - WD20EZRX),azota 8.000 orat porogtek,NON-STOP.
Lassu meg megbizhatatlan...ebbol is latszik mennyire tudod (avagy epp nem tudod),hogy mirol beszelsz. A Green szeriat semmilyen tekintetben nem szabad es nem is erdemes osszehasonlitani egy Black avagy Blue szerias vinyoval (illetve Seagate es tarsai megfeleloivel).
NAS-okba lettek ezek kitalalva vagy seed gepekbe vagyis nem arra,hogy egy mezei otthoni gepben operaljanak napi par orat,akar tobbszori ki-be kapcsolassal. Ezt nem birjak.
Persze,hogy lassu...tudod az az 5400rpm nem poenbol van rajta feltuntetve.
Klemice: tehat akkor az egesz szeria egy rakas szar es nem szabad megvenni. Bravo. Nalam doglott meg Samu F3 es 2db Seagate is..akkor mondjam azt,hogy azt se szabad megvenni? Es igy szepen kottazhatnam tovabb a markakat az Asustol az MSI-n at egeszen az LG-ig. A karbantartasom alatt levo 40-50 geprol es azok alkatreszeinek meghibasodasi "statisztikairol" nem is beszelve.
Kivancsi vagyok,hogy ha egy Ferrarival kezdenetek el rallyzni es szetesne akkor is fellenetek haborodva es frocsognetek tele a netet netto faszsaggal mert a Ferrari egy fos?
Szerk.: es igen,op. rendszernek hasznalom az osregi SATA2-est,erdekes modon meg mindig 100/100.