Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, szívesebben választanék az elsõ ötvenbõl, de a Vadnokedli által javasolt Cosmio már túl van a büdzsémen.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
abszolute meg van vele elégedve,õ vegyes felhasználásra vette ( photoshop, játék, filmek), és nagyon meg van vele elégedve, új játékokat is kifogástalanul viszi natív felbontásban és magas graf. részletességgel, a 32gb ssd is sokat dob rajta, a másfél terra meg elég sok tárhely egy notihoz képest, és a gyári 3 év garancia sem elhanyagolható a többi 1 meg 2éves garit adó gyártóhoz képest..
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Jelenleg egy ASUS N55S notit használok (i5, 8GB memória, 750 HDD, gt555m), de már másfél éves, és az újabb játékok már elég nyögvenyelõsen mennek rajta.
Dell és Asus notim volt eddig, azokból is a magasabb árfekvésû, tehát a minõséghez ragaszkodom. Mit tudnátok javasolni, ha mondjuk egy hónapon belül le szeretném cserélni. Van egy listám a jelenlegi vga helyzetrõl, de azt sajna nem látom, hogy mennyivel adna több naftát mondjuk egy gt650m pl.
Elõre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
regebben itt javasoltatok hogy vegyek egy ati radeon hd 4870es kartyat (4850esvolt elott) a kartya jol mukodott az elso idokben, mostanaban azt csinalja hogy elindul a gep, felporog a ventillator nagyon hangosan es abba sem hagyja, kepet meg nem ad. Otletem nem volt, de kivettem, visszaraktam a kartyat es megjavult, de mostanaban ujra ezt csinalja. Mit gondoltok miert lehet ez? Ha nem rakom bele a kartyat,akkor siman mukodik. Eddig 1 ilyen aram bemenet kell a kartyamra, erre meg kellett meg egy, lehet hogy a tap keves neki?
Swedish people are albino monkeys
Na én gépen szeretnék, ötlet ? 😊
Battlefield 4-re kellene egy gép, 1600x900-as felbontásra, 100-120 ezer forintból nagyjából.
Köszi a segítséget elõre is
Mert nekem az elég furcsa, hogy WDM alatt van hiba, de játékok alatt meg nincs, pedig azok veszik igazán igénybe, olyankor kéne a hibáknak elõjönniük inkább...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
http://superuser.com/questions/456435/how-can-i-test-my-gpu-memory-ram
És itt az elsõ (legtöbb szavazatot kapott) válaszban van egy progi, az elvileg pont erre van.
köszi!
A segítségeteket kérném. Kb 100-120k-t szánnék egy gépre, leginkább fejlesztésre használnám(számításigényesebbre, képfeldolgozáshoz). Egy referencia konfigot össze tudna dobni valaki nekem?
Elõre is köszönöm!
pölö Persze ez is fõleg TOC szokott lenni, mert miért ne tuningoljanak is már rajta 😊
Az SO az a superoverclocked. UD az a sima ultradurable, saját minden de széria freki.
Dübörög a 965ös x4
Egy fx 6300 kihajt egy gigabyte 7870-et?
Ha más tudja válaszolhat esetleg
Én azt mondom, hogy ha kis ráfizetéssel tudod, akkor megéri, ha viszont rajtadmarad a 660 és a 760 teljes árát plusz kiadásként kell megfizetned, akkor gyûjtenék még valami jobbra.
Thrash \'Till Death
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Aztán olvashatsz teszteket is.
Középkategóriás Vga és arra tökéletes.Ez után már csak 7970-re adnék pénzt de az már felsõ osztály..
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Melyik most a 100k alatti best buy i7?
~40K-bõl milyen a legjobb teljesítményû VGA amit megvehetek?
Köszi.<#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Már csak össze kell hozzam az üzletet még pár hardver-el,lesz még ma tennivalóm ez ügyben.
Vga-t már szinte magaménak tudhatom a többi megvan,már csak a lap+proci kell és kész is:-)
Monitor ráér majd lecserélem jövõ hónapban
-Gigabyte GA-H87-HD3 (s1150)
-i5 4570 6MB BOX s1150
Játszik ez a kombó is,árban szinte ugyanaz.Ez jobb már,ilyesmire gondoltál?
-i5 2500K
-CM Hyper EVO Cooler
-Gigabyte GA-Z77-DS3H
-Gigabyte HD7970 OC 3072MB D5 GV-R797OC
-Kingston 8GB 1866Mhz Low profile
-Corsair SSD
-Dell U2312HM (de lehet megtartom a jelenlegi LG-t az is IPS)
-Ház is valami jól szellõzõ Gigabyte meg a táp is Giga superB(550W)
Ez intek konfig.-nak megfelelõ lenne?
Ez a csórógamerek álma.
Lap+proci 30-ból megvan, és ha késõbb pénz áll a házhoz becsaphatsz mellé egy HD6850-et 23-25-ér, azon meg már megy minden.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !