DIESEL DOG#90116
Nem tudom mi a bajod a Gigabyte termékeivel. Saját tapasztalatból merítve... magam is évek óta használok Gigabyte komponenseket és nekem még soha semmi bajom nem volt velük, nem egy Gigabyte VGA-val, alaplappal szerelt PC-t láttam amelyek köszönik szépen jól vannak.
Ergo halovány gőzöm sincs hogy mire alapozod az elgondolásod. Ilyen alapon bármelyik gyártó adhat ki rossz terméket legyen az egy alaplap, videókártya, stb. Mutass egy olyan gyártót aki 0%-os "selejt" aránnyal dolgozik. Az előtt megemelem valóban a kalapom.
Csak megerősítésként... az aláírásomban lévő alaplap idestova is idén októberben lesz 4-ik éves. Problémája sosem volt járt benne i3-as CPU is, jelenleg i5-ös van benne kicsit túlhajtva, minden gond nélkül. 24/7 beállítás... VGA kártyámat februárban vásároltam és teszi a dolgát ahogyan kell. Előzőleg is Gigabyte VGA-t használtam (HD 5770-est) 3 esztendőt húzott le nálam majd elpasszoltam és azóta is köszöni de jól érzi magát. Hozzátenném referencia értékeken üzemelő kártya volt melyet a Gigabyte SOC szintjére húztam fel (900MHz GPU plusz a memóriára rádobtam még 50MHz-et). Szintén 24/7 beállításokon üzemelt problémáktól abszolút mentesen. Mostani VGA-m amely ugyancsak Giga féle kerek 1GHz-es órejelen ketyegő GPU-nak örvend.
Pakoltam már össze jó pár asztali számítógépet melyekben Gigabyte komponensek foglalhatták el helyüket és csak nagyon ritkán volt rájuk panasz mely gyakorlatilag elenyésző. Egyebes garanciális problémák bármely más gyártó termékeinél is épp úgy előfordulhat például az ASUS-nál is vagy az MSI-nél vagy épp a Gigánál...
Tehát így halovány gőzöm sincsen hogy mire alapozod eme meggyőződésedet.... ne érts félre nem vitázni akarok, nincsen hátsó szándékom, csak afféle baráti eszmecseréről lenne szó aminek a témája nem off topik.