1411386313.png
  • sztanko15
    közben egyeztettem velük mert mondom ha nem csinálják meg akkor felesleges, illetve mivel szerintük én rontottam el így garanciavesztett a cucc tehát fizetnem kéne a javításért, mondtam hogy oké akkor többet tőletek nem vásárolok pedig nem kevés pénzt hagytam már ott, erre egyből jött a válasz email hogy hát megoldják úgy hogy nekelljen fizetnem érte.. arról nem is beszélve hogyha nem zaklatom őket napi 2 emaillal akkor még most is várnám hogy mikor szólnak hogy mi baja a lapnak. Az iponról meg nem is beszélnék inkább... visszaküldtem egy vapor x 7970-et megrendeltem a garancia futárt, másnap jött a futár, eltelt kb. ~ 2 hét érdeklődtem az iponnál hogy mizu a garanciával, erre írják hogy hozzájuk meg sem érkezett a termék...mondom akkor kerítsétek elő k*rvagyorsan mert nem 5000Ft-os szarról van szó.. szerintem ha valaki megrendeli a furtárt a termékért és az 2-3 nap múlva nem lesz náluk azért felhívnám minimum hogy átadta e a futárszolgálatnak a cuccot vagy sem...bár lehet én gondolkozom furán.