103176
-
Blum #89413 520-as Seasonic S12 16k iponnal.... -
#89412 GTX 680 .. -
#89411 De te vagy a fő Asus fanboy :D -
#89410 Trololo, XFX karim van =P -
#89409 Vettél volna inkább Gigasz4rt, még békésen bűzlene... -
Blum #89408 Fazer most eret fog vagni :D -
SergioAmigo #89407 Bekrepált az Asus Gtx 680am fantasztikus :( csapágyas lett a venti vagy valami levan adva gariba és majd kiderül mi lesz a sorsa :D
Addigis Igpu lesz. Kemény napok jönnek.
-
Dodo55 #89406 Nekem meg pont egy Asus volt az említett cserés darab annak idején (WL-520GC) -
#89405 D-Link :D de majdnem. Mára már a router is megadta magát, az Asusnak meg semmi hangja nincs. -
Dodo55 #89404 Bocs, 841 :) -
Dodo55 #89403 Magával a routerrel nekem sincs, az árához képest nagyon szépen teljesít (TL-WR840N). Az adapterre mondtam, hogy fogadjunk TP-Link az amit Hecker007 mondott, hogy sípol :) -
Blum #89402 Nekem semmi bajom a TP-Linkkel,pedig nem egy csucsmodell.
TL-WR740N -
Dodo55 #89401 Fogadjunk TP-Link :)
Nekem az van most, és igen, annak meg a tápja csinál ilyet. Én mondjuk megoldottam úgy, hogy jól beástam az asztak egyik alsó polcába :D -
I73770K #89400 Nagyon szépen köszönöm,hogy időt szántál rá, de mint mondtam nem tudtam ez alapján eldönteni,hogy most akkor hány kártyánál melyik milyen módban fog működni! Ha ezt leírnád mg nagyon megköszönném. -
#89399 Én a router tápját dobtam ki ilyen miatt, rohadt idegesítő a hangja, rajtam kívül senki más nem hallotta eddig. -
#89398 "Cseréltettem már ki pl. azért routert, mert zavaró ultrahangot adott ki. Senki nem hallotta,"
Régebbi crt monitorok voltak ilyen "visítósak" akkoriban egyet én is visszavittem és más típusra cseréltettem mert nem bírtam elviselni még nappal sem. Nem akarták elhinni, hogy bármit is hallok. Mondtam nekik, hogy oké, tegyék a monitort az asztal alá, kimegyek a boltból aztán 10szer visszajövök és megmondom, hogy ki van húzva vagy stand by módban van, ha 9szer eltalálom kicserélik? Mondták oké, de a 3adik ki be mászkálásom után után már kérdezték, hogy melyik monitort szeretném helyette :D Most 30 múltam de mindig ugyan úgy meghallom az ilyesmit. -
#89397 7. oldal -
I73770K #89396 GA-X79-UP4 Ezzel az alaplappal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem,hogy sli-be a kártyák így hányszoros sebességen mennek? Ugyanis a gyártói oldalán azt olvasom,hogy 2db x16-os és 2db x8-as van rajta. Na most ez hogy néz ki? Ha benne van két kártya akkor 1db 16 és 1db 8-as? 3nál meg 16-8-16? -
I73770K #89395 Üdv!
A Quad Channel a legkevesebb. G-skillbe van ilyen csak 2133-as. -
#89394 ddr3-at tudok venni 5-6000-ért, ha nagyon muszáj, úgyse kell ebbe a gépbe csillivilli ram.
ez az alaplap viszont nem rossz :) -
Blum #89393 Hi!
Hmm...DDR3-as RAM-okkal egyszerubb lenne a keresgeles.
Gigabyte GA-MA770-UD3 - 10k
SATA kartyat nem javaslom. Az ertelmesebb darabok csillagaszati aron vannak,ezeket a 8-10k-s Silicon Image es tarsai vackokat pedig elkell felejteni.
A masik resze a dolognak,hogy ha mar a SATA vezerlo megdoglott akkor mar csak ido kerdese,hogy mikor megy tonkre teljesen az egesz lap. -
#89392 hali!
Én egy régebbi alaplap tippet kérnék. Kell vennem egy újat (vagy használtat), mert haldoklik a mostani (elszállt az összes sata csatlakozó), gépcserét meg későbbre tervezem. Szóval ami belemenne az egy Phenom II X4 940BE, DDR2 1066 ram, meg persze egy pci-e vga :) Most egy M4N78 pro van, hasonló kellene, a lényeg, hogy nem túl drágán :D
...vagy megérné-e próbálkozni pci-e sata kártyával?
-
#89391 Mondjuk ilyen procihoz meg laphoz dukál a Quad Channel mert mondhatni attól lesz teljes értékű. 50 rongy + -
Blum #89390 Ez nyilvanvaloan attol fugg,hogy neked mik az igenyeid a procival szemben... -
I73770K #89389 Ez a lap kielégíti a 3930k igényeit? :
GA-X79-UP4 -
I73770K #89388 Értem.
Azért kérdem mert ez a 3 proci között gondolkodom. a 3930k ellen szolt ez a 2.0 támogatás,de akkor ez elhanyagolható. -
#89387 PCI-E 2.0 kb 1 / 0.5% sebesség vesztést okoz 3.0 hoz képest.
4820K hoz drágább a lap, támogatja a Quad Channel-t. stb-stb.
-
I73770K #89386 Szép estét!
Olyan kérdésem lenne,hogy az i7 4770k és a 4820k közt azon kívül,hogy a 4820k többet eszik,más a foglalata, nagyobb a cache és nincs integrált videó kártyája erősebb lehet e a 4770k-nál? vagy egyáltalán semmi?
Illetve a 3930k-ról annyit kérdeznék,hogy intel oldalán pci expressz támogatásnak a 2.0 szerepel. Ez 3.0-ás kártyával érzékelhető sebességvesztést hoz-e vagy annyira elhanyagolható mind a ram sebesség támogatás információk?
-
Dodo55 #89385 "Ami csodasztorikat hallottál hogy YT videó hatására lépett a gyártó"
Félreértettél, a szimpla az unboxing videókra gondoltam. Gondolom voltak akik úgy voltak vele, ha már felvették feltöltik, mert miért ne, azt így alakult ki a műfaj. Azért feltételezem ezt, mert egyébként ha én ilyen videót csinálnék csak a Youtube kedvéért, akkor inkább egy második kibontást vennék fel, mintsem hogy ne essek neki azonnal a cuccnak, mint egy 5 éves gyerek a karácsonyi ajándéknak :D
"Ha ránézésre látszik hogy balfasz vagy"
Mondjuk akkor nekem nincs sok félnivalóm :) Cseréltettem már ki pl. azért routert, mert zavaró ultrahangot adott ki. Senki nem hallotta, de elmagyaráztam, hogy 20 éves kor fölött ez már csak ilyen (én akkor még csak olyan 16-17 lehettem), attól én még hallom és nem tudok tőle aludni :D -
#89384 Ilyet pedig akkor is csinálhat a gép ha sérült a foglalat. -
sztanko15 #89383 Nem tudom miből gondolták hogy én rontottam el. Azt mondták hogy a processzorfoglalat sérült, és hogy ezt biztosan a processzor nem megfelelő ki vagy beszerelése okozta. Erre mondtam azt nekik hogy én jól raktam bele a procit és hogy nem volt sérült a foglalat mikor visszaküldtem, tehát szállítás közben sérülhetett meg. A gép azt produkálta amúgy a lappal (Asrock Fatality Z87 killer) hogy felpörögtek a ventik, majd le is álltak egyből. Nem kapcsolt a gép. A tápra gondoltam első körben, hogy az hibás, de rákötöttem a régi gépre és hiba nélkül indult vele. -
#89382 mi baja lett a cuccnak, hogy aztmondták te rontottad el? Mire alapozták ezt? -
#89381 már jönnek elviszik, és hoznak helyette egy másikat ha nem javítható. -
sztanko15 #89380 közben egyeztettem velük mert mondom ha nem csinálják meg akkor felesleges, illetve mivel szerintük én rontottam el így garanciavesztett a cucc tehát fizetnem kéne a javításért, mondtam hogy oké akkor többet tőletek nem vásárolok pedig nem kevés pénzt hagytam már ott, erre egyből jött a válasz email hogy hát megoldják úgy hogy nekelljen fizetnem érte.. arról nem is beszélve hogyha nem zaklatom őket napi 2 emaillal akkor még most is várnám hogy mikor szólnak hogy mi baja a lapnak. Az iponról meg nem is beszélnék inkább... visszaküldtem egy vapor x 7970-et megrendeltem a garancia futárt, másnap jött a futár, eltelt kb. ~ 2 hét érdeklődtem az iponnál hogy mizu a garanciával, erre írják hogy hozzájuk meg sem érkezett a termék...mondom akkor kerítsétek elő k*rvagyorsan mert nem 5000Ft-os szarról van szó.. szerintem ha valaki megrendeli a furtárt a termékért és az 2-3 nap múlva nem lesz náluk azért felhívnám minimum hogy átadta e a futárszolgálatnak a cuccot vagy sem...bár lehet én gondolkozom furán. -
#89379 4 :D
másnap bepróbálkozott még pár ismerős, de ők csak kupont kaptak, nagy szerencsém volt az ügyintézővel, ment is a maximum pont a vásárlói felmérésre :D
ja és azóta ami csak lehet mindenem Logitech.. szóval rosszul nem jártak :) -
lo9in #89378 a topik nevére válaszolva
szerintem most egy hd 7950 fx8320 8gb-ram
ez lenne az ami kifejezetten jó gép lenne 3 évig
illetve kisebb kompromisszumokkal a következő generációig kitartana
az r9 290x 16gbrm és egy enyhén megrántott fx 8350 proci -
#89377 Ez hány éve volt? Ma már ilyet nem csinál egy gyártó se szerintem. -
#89376 nekem a 15ezres Logitech kormányom produkált komoly hibákat, írtam a nemzetközi supportnak, aztán kiderült, hogy van magyar is, ők visszahívtak, pár percet dumáltunk a hibáról, meg hogy javítható-e, van-e alkatrész stb, aztán végül kiküldtek egy 60ezres kormányt valami holland Logitech raktárból, annak már rég letelt a garija, de tökéletes mindene.. kopp-kopp :D
ja és itt van mellettem a szekrényben a régi kormány is :)
szóval Logitech support -
#89375 Teljesen mindegy, nem bizonyító erejű.
Haveromnak teabiznisze van, odaviszem a szépen zsírtalanított telefont a dobozában, ő bezsugorozza, életben meg nem mondja senki hogy nem gyári.
Ami csodasztorikat hallottál hogy YT videó hatására lépett a gyártó, az kurvára nem azért volt mert a user igazat mondott, hanem pont azért, mert a mucsaröcsögei Dodo55-höz is eljutott a hír, TEHÁT kurvarossz marketing a cégnek, ergo megéri benyelni párszáz dodót.
A PCX-ről mindent elmond, hogy így kezelték a srácot, de sajnos ez nálunk így megy. Ha ránézésre látszik hogy balfasz vagy, akkor azonnal megszopatnak, akár két forintot, akár 2 perc munkát lehet megspórolni. Persze eladóként 80-as nettóval én se lennék motivált.
Amit lehet tenni (csak hogy megoldással is szolgáljak):
webshopban vásárlás SZIGORÚAN (személyes vásárlásnál már nem létezik a 3 nap by default)
8 napon belül elállás lehetősége indok nélkül, csak vigyél magaddal egy elállási nyilatkozatot két példányban -
Dodo55 #89374 Hm...
Akkor a biztonság kedvéért az a legjobb, ha az ember videóra veszi a cucc kibontását. Nem csináltam még, de ezt hallva a jövőben erősen meggondolom. Így már azt is kezdem amúgy sejteni, hogy honnan ered az erről szóló Youtube műfaj :D