nyugodtan lehet venni bármilyen ismertebb márkát, előbb-utóbb ha sokáig használ az ember PC-t, mindegyikből kifog majd egy szart.
én mikor budget AMDs gépet használtam, megpusztultam azért, hogy P4-es konfigom legyen. a first party intel alaplap döglött volt újonnan. aztán nagyon szerettem volna egyszer egy igazi high end vgat, szóval vettem egy Asus 8800GTSt. ez akkoriban volt, amikor a monitorokon kívül szinte mindenre egy év garanciát adott a legtöbb forgalmazó. 15 hónap után megdöglött a kártya. gondoltam, hogy akkor most ne nvidiát, és ne asust, szóval másfél évvel később egy sapphire radeonom döglött meg.
a kingston általában egy ajánlott márka, legutóbb egy ilyen, egyébként 5 év garos kitet vettem a gépbe, és az egyik modul gyári hibás volt, helyette a-data érkezett, azóta tökéletesen működik, pedig nem a legkedveltebb márka, és csak 2 év garancia volt rá.
egyébként személyes kutatómunka, és némi tapasztalt segítség után én ezt rendeltem meg:
sajna a járulékos dolgok miatt nekem mindent cserélni kell, hogy legyen ssd, sata3as hdd, és új táp is kell, mindez egy új, normálisan szellőző házba kerül, stb, stb...