Most én kérnék segítséget. A napokban vagy a jövőhéten tervezek VGA kártya vásárlást. A mostani HD5770-est akarom váltani. Eredeti terv szerint HD7850 érkezne a helyére de dilemmázok a GTX660-assal. Az stimm hogy a GTX660 pariban van a HD7850-essel illetve inkább a HD7850-es és 70-es közé "épül" be de vannak kisebb gondok. Sok helyen olvastam és sajnos tapasztaltam is hogy a HD7850-es D-Sub csatlakozás esetén vibráló, csíkozó képet produkál de ugyanez jellemző a HD7870-esre is. Mivel nekem olyan megjelenítőm van (19"-os TFT) amin csak D-Sub csati van ezért rizikósnak érzem a HD7850-est. Új monitort emiatt nem szeretnék vásárolni, ráfordítható keretem sincs rá tulajdonképpen, játszadozni meg nem szeretnék különböző átalakítókkal. Habár a mostani HD5770-es kártyám is DVI-D-Sub átalakítóval működik és nem produkál efféle jelenséget.
Ezen a ponton jött szóba nálam a GTX660-as aminél az ilyen jelenségek nem jellemzőek, így most nagyon a 660-as felé húzok. Régebben voltak NV kártyáim (8600GT, GTS450 OC), nem volt velük különösebb gond, a 450-es ment egyszer vissza gariba VRAM hiba miatt. Jelenleg egy GTX660 OC-vel szemezgetek nagyon és árban még jobb is mint a HD7850-es (pár ezressel olcsóbb).
Ettől újabbat szívem szerint nem nagyon vennék tekintve a konfigurációmat, és az ára sem mindegy...