TomDantes#87361
Üdv, új gépet szeretnék venni. Na most, persze lényeges, hogy erős gép legyen, és igen leginkább játékok miatt, mert hát amikor annak idején gépet vettem, igaz arra nem is volt túl sok pénzem, szóval annak idején a GTAIV előtt nem sokkal újjítottam, és puff neki, az épp hogy futott rajta.
Hát persze nem tudom lesz-e PC-re GTAV, de nem is ez a lényeg, hanem hogy nem akarok megint így járni, hogy új gép, de már nem fut rajta valami élvezhetően.
És erre pont ma láttam, a Watch Dogs gépigényét, intel i73770 ajánlott? Ultra gépigény meg i7 3930k? Hát mi a franc? Na mindegy, erre úgyse nagyon futja.
Én a következőre vagy valami hasonlóra, legalább ilyen teljesítményűre gondoltam:
Intel Core i5 4670
ram: legyen vagy 8 giga
VGA: Radeon 7870 vagy 7950 ? Vagy valami más?
(alaplap, majd valami megbízható, ha összeállt hogy milyen konfig+egy táp, többi van)
Ez így milyen lenne? Tudom nem lehet jósolni, hogy milyen gépigények lesznek a következő évben, években, de úgy mégis, valami ilyesmi gép az már jó lenne?
A másik kérdés, ezt egyébként nem értem, a fent említett játék gépigényénél, ezek fene drága cuccok ám, mégis az i7-es procik ennyivel jelentősen nagyobb teljesítményűek, mint egy i5-ös? Például a i7 3770 és i54670 között? Az árban látom hogy jelentős.
Na a lényeg, hogy valami ilyesmit gondoltam elsőre, ez milyen lenne.