Ezeknél valamivel olcsóbb és szintén jól szellőző házikó a Fractal Core 3000, pár hete vettem egyet, eddig meg vagyok elégedve vele! Előnye hogy gyárilag rendelkezik 3 ventivel (2x14 cm, 1x12 cm), fordulatszabályzó is jár hozzájuk, így idle használat során szinte síri csend van, de load alatt feltekerve a potit is inkább csak szélzaj hallatszik, hála a minőségi hidraulikus csapágyazásnak. A ház eleje rendelkezik porszűrővel, ennyi idő után egyértelműen látszik hol szív befelé a venti. :D Könnyen szerelhető, a nem szükséges HDD tartó kivehető. Hátránya, hogy a rövidebb kábelekkel rendelkező tápoknál az alsó tápos elhelyezés plusz kábelmenedzsment páros felejtős, az én tápommal még legalább ~5-10 cm hiányzott a megfelelő beszereléshez, akárhogy bűvészkedtem, így nem tudtam eltüntetni a vastagabb kábelhalmokat, éppen hogy a helyükre értek. Hátrány lehet még az érzékeny, vékony festékréteg, meglehetősen könnyen karcolódik, de óvatosan szerelve nem lehet gond. Részletkérdés, de a ház tetején a power on és hdd led fényereje számomra valami durván vakító jelenség, ezért mióta megvan a ház, egy zsepit pihentetek rajtuk, így nincs bevilágítva az egész szobám éjszakánként kékes fénnyel és játék közben sem zavar folyamatosan a perifériás látóteremben.