1411386313.png
  • Sir Quno Jedi
    Gyárekök! Van nekem egy SSD SATA OCZ 2,5" 60GB Vertex 2 kicsikém és addig semmi gond nem is volt vele, míg alaplapot nem cseréltem (meg procit és ramot is). Régi SATA2-es alaplappal csont nélkül ment, ezen volt az oprendszer is. Viszont ez az új xar asus h87-pro meg baszik felismerni bios-ból (sem). Néha észleli, de általában nem (4-5 indításból 1x meglátja). Próbáltam bios frissítést, összes beállítást (AHCI miegymás), meg az összes kábelt, összes portban, összes tápkábellel, de ez egy rakás hulladék, nem tetszik neki az SSD. Kínomban áttelepültem egy régi 1TB-s HDD-re, arról megyen most az opcsi (win7).

SZERINTETEK mitől lehet ez?!?!? Csak azért kérdezem, mert vennék másik SSD-t, hátha azt hajlandó a gecvaj fajtája felismerni MINDIG, de ha az sem lesz jó, akkor megszoptam (meg újabb szép summa kiadás). Én egy SAMU 840 Pro-ra gondoltam elsőre (az legalább még MLC-s és 5 év garis).

Az a szörnyű, hogy így még adatdrive-nak sem tudom használni az SSD-m, hiszen pont az a lényeg, hogy NEM IS LÁTJA. Azt írja a sata portoknál, hogy empty.