Elérkezett a nap amikor végre valahára egy napjaink pc je birtokosává lépnék elő. A mostani konfigom nem is részletezném mert amit itt legalja cinszoval van illetve nos... :-)
Az igényeimet mivel utobbi hetekben probáltam behozni lemaradásomat a 98 as évek ota eléggé minimális. Olvasgattam mindenfelé , végül inkább sajátos elvárásaimmal behatárolnám igényeimet , ti ugyis értetek hozzá. Nos akkor:
- Jelenlegi pc m a meghibasodásokon kivul jo pár évet kiszolgált ugy 3-4 évre minimum vitte az akkori uj játékokat ha nemis full op ioval. Szoval a mostani is jo pár évre van betervezve ilyen minimális ram bovitessel
-Az előzőből kifolyolag a játékok teré is napjaink játékai minél jobban szebben mozogjanak fussanak aztán a következő években meg csak gussanak legalább el (a grafika annyira nem fog meghatni akkor már). A mkstani alap játék ilyen Rome 2, Gta majd ha lesz Watch dogs..meg ugyis tudjátok
-Az gondolom hogy kompatibilis alkatrészek az az alap de ugy értve hogy harmonizáljanak teljesitményben teljesen erősítve egymást.
-A konfighoz amit irtok egy monitort is kérnék szépen ami ugy teljesitményben illik a géphez . Ezt az árba nem kell beleszámolni az majd a gép megvétele utáni honapban lesz esedékes ugyis.
-Akkor az ár amibol gazdálkodnom kellene az 160-200 ezer . Tudom elegge tágra sikerult beloni.
- Ha lehetne akkor Egy 220 ezres opciot is kérnék az a mindenkori plafon.
Azt hiszem ennyi lenne. Várom a válaszokat ne kiméljetek tobbet szeretnék majd