1411386313.png
  • krisztian005
    Sziasztok, elég régi a gépem és szeretném amit csak lehet lecserélni, de annyi mindent kéne tudni, kompatibilitás, ár-érték arány, stb stb, hogy mielőtt megvenném kicsit érdeklődnék.
    Amiket kinéztem
    Alaplap: ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0
    Processzor: Intel Core i5-3350P
    RAM: Corsair DDR3 8192MB (2 x 4096) 1600MHz
    Videókártya: Sapphire Radeon HD 7850 2048MB
    Tápom van egy 600 wattos Chieftec az kell birja, hard diskek maradnak a régiek.

Ez az összeállitás 2037 román lejbe kerül ami kb 134ezer forintnak felel meg, sajnos ettől többet nem tudok rá áldozni. Amire kiváncsi vagyok hogy érdemes ezeket az alkatrészeket megvenni, vagy vanolyan alkatrész ami olcsobb de jobban járnék vele?
    Ami még érdekel hogy ez az összeállitás igy kompatibilis, és igy kitudják egymást teljesen használni? Valahol olvastam hogy hogy ha gyenge a CPU vagy a GPU a másikhoz képest akkor cpu vagy gpu limites lessz vagy ilyesmi, ezt szeretném elkerülni, de én sajnos ehez nem értek.
    Az ujjabb alaplapokon már nincsen IDE csatlakozó, sajnos nekem csak ilyen DVD olvasóm van, és már nem jutna egy SATAs-ra, ezért még arra is kiváncsi lennék hogy erről az alaplapról lehet-e usb-s sztikről bootolni?
    A segitséget lőre is köszönöm.