1411386313.png
  • Mike
    és te ezet rentábilisan ki tudod mutatni? termel annyit ez a beruházás, amiéért megérné? egyébként könnynen lehet, hogy igazából árnyékra vetődöm, és ti mégsem vagytok annyira elvetemültek, ész nélkül mindent pénzt hardverre költők mint gondoltam :)
    csak valahogy nem tudtam régen se megérteni meg most sem, ha az emberek olyanról vitatkoznak, hogy mi lesz majd vmikor, meg olyan doglokról aminek igazából gyakorlati hasznuk nincs, vagy irtózatos drágák és nem az egyswzeri home usernek valók
    (anno pl. a chip magazin mondjuk 94-ben olyanokról irt tesztet, amit élő ember meg nem vesz, ezt éreztem most is. gondolom itt senki nem kutatóintézetnek, vagy más hasonló szervezet gépparkját feljesztésésrt felelős - bár lehet, szal biztos én vagyok nagyon földhözragadt, de jelenleg én spec a 64 bites procimnak sem hazsnálom ki azt a tulajdonságát, h 64 bites, és nincs is igazán szoftver windows környezetben, ami látványosan kihasználná ezt (5-10% nem látványos)) tehát félreértés ne essék sem tiszteletlen sem bunkó nem akartam lenni