1411386313.png
  • bertino
    nekem eddig az volt a gondom, hogy leállt a gép, najó mondom megveszem uj tápot, aztán meglátjuk
    megvettem, mostmár nem leáll, csak lefagy (bizony, nagy különbség, mert nem kellett már kihuznom áramból gépet, hogy ujra tudjam indítani)
    és fogalmam sincs mi lehet a gond (procira gyanakodok, eléggé leharcolt szegény Barton 2500+)
    vagy a VGA-ra, amin alu gyári hűtés van (Gigabyte 6600 Gt, pontos típust most így nemtom)
    najó, mondom ujrarakom gépet
    hát a nagy büdös lóf@szt rakom ujra, kékhalállal ugyanazon a ponton (még a DOS felületen, mielőtt bejönne a partíciótábla telepítőnél) megfagy/ujraindul a gép

játékoknál azután fagy be, hogy játszok vele kb 4 percet, ami izmosabban meghajtja procit/VGA-t is
    768/400 Infineon van a gépben, najó, memtest mehet neki
    csak 20 órát futott, egy gramm hibát nem talált RAMokban

valami ötlet ? konfigváltásig már kibírom, de így semmit se tudok játszani az ég egy adta világon és hát szal elég sux helyzet

kizárásos alapon megpróbálom kiszűrni a hibás drivert, nemsokára a VGA csere következik, ha jó lesz, megvan, mivel van a gond (csak azt nem értem miért kékhalálozik Winfos telepítéskor a gép)
    ha nem VGA, jöhet proci csere
    más ötletem ninc, alaplap alig egy éves

de azért ha valaki tud infóval szolgálni, hajrá! thx