103176
1411386313.png
  • Inquisitor
    AZ integrált GF6100. Nem túl gyors, de nem is arra van. Azért egy GF6200 minimum 4x gyorsabb, még TC-vel együtt is.
  • Prof William
    Na ez lessz...

Asrock K8NF4G-SATA2 Alaplap Inegrált Gef 6200-el.
    1 giga kingmax memó
    160 GB HD
    400W-os táp.
    3000+ os Sempron.
  • Zetorg
    jah :D
  • czky
    Lehet vmit ám félrenéztem!
  • Zetorg
    kihoztak belőle valami új revíziót?
  • bertino
    ok akkor nem is baj
  • EmThor
    igen, 939 konfig. am2 még kiforratlan, ram problémák, nem is gyorsabb, ebbe meg majd lehet venni még 4.8+ x2 procit meg dx10 karival elszaladgál még...

hát guild wars-ozok.. prey + oblivion betervezve! :) de tapasztalatot majd tudok írni...

felvenni nem fogok bocs! gigabyte 7600gt silent pipe II teszt a sok közül

gigabyte k8n-sli
  • bertino
    ja meg gondolom ez S939 konfig
  • bertino
    milyen játékokkal szoktál játszani ? vmi olyasmit is írjál, ami megizzasztja a gépet
    engem személy szerint majd az érdekelne, 30 FPSel fraps-al tudsz-e felvenni majd a játékokból akadozás nélkül :)
    megnézed majd nekem ? hálás lennék
  • EmThor
    szombaton lesz összerakva, keddre lesz itthon, addig tesztelve is lesz többek közt.

de kérdezz nyugodtan addig is, utána néztem a cuccnak alaposan...
  • bertino
    majd szolj, ha megvetted, kíváncsi lennék egy két dologra...
  • EmThor
    mire elér idáig a hatás már mind1... így se drága szerintem
  • bertino
    7600 GT rulez, de én még várnék a vásárlással, mert most fognak AMD proci árak leesni elméletileg
  • EmThor
    hát eldöntetett: 3.5+, 2 giga agy, 250gb WD sata II, gigabyte lap + 7600gt silent pipe II, 500w FSP blue storm
  • stormnet
    nembeszélve arrol hogy VGA-mra most vettem zalman vf700alcu-t, azthidtem azzal van a gond...
  • stormnet
    hasonló helyzetben vagyok..
    de már lese [email protected]ár csak azt az 1 megoldást látom hogy tiszta új gép...
    najo még megpróbálom majd leszedegetni új drivereket hátha...

van amikor újraindul
    van amikor kilép a játékbol
    van amikor megfagy úgy hogy marad a manuális újraindítás

(deazé nemszabadna ezt csinálni a másfél éves gépnek...)
  • bertino
    nekem eddig az volt a gondom, hogy leállt a gép, najó mondom megveszem uj tápot, aztán meglátjuk
    megvettem, mostmár nem leáll, csak lefagy (bizony, nagy különbség, mert nem kellett már kihuznom áramból gépet, hogy ujra tudjam indítani)
    és fogalmam sincs mi lehet a gond (procira gyanakodok, eléggé leharcolt szegény Barton 2500+)
    vagy a VGA-ra, amin alu gyári hűtés van (Gigabyte 6600 Gt, pontos típust most így nemtom)
    najó, mondom ujrarakom gépet
    hát a nagy büdös lóf@szt rakom ujra, kékhalállal ugyanazon a ponton (még a DOS felületen, mielőtt bejönne a partíciótábla telepítőnél) megfagy/ujraindul a gép

játékoknál azután fagy be, hogy játszok vele kb 4 percet, ami izmosabban meghajtja procit/VGA-t is
    768/400 Infineon van a gépben, najó, memtest mehet neki
    csak 20 órát futott, egy gramm hibát nem talált RAMokban

valami ötlet ? konfigváltásig már kibírom, de így semmit se tudok játszani az ég egy adta világon és hát szal elég sux helyzet

kizárásos alapon megpróbálom kiszűrni a hibás drivert, nemsokára a VGA csere következik, ha jó lesz, megvan, mivel van a gond (csak azt nem értem miért kékhalálozik Winfos telepítéskor a gép)
    ha nem VGA, jöhet proci csere
    más ötletem ninc, alaplap alig egy éves

de azért ha valaki tud infóval szolgálni, hajrá! thx
  • stormnet
    talán mégse HW hiba lesz mert néha nem újraindul hanem kilép a játékbol vagy lefagy...
  • stormnet
    nade ha megveszem kompatibilis lesz a mostani HDD-mmel és DVD-romjaimmal meg minden mással is, ugye ?
    eddig is koszi minden segítséget, jóészakát, mentem
  • izb
    na ezen van olyan ami kifejezetten satás eszközökhöz kell.
    pl az én WD raptoromon van sima ide csati és satás is.
  • stormnet
    olyan tápos dugóból mint pl a dvd-rom
  • izb
    és az energiát min kapja?
  • stormnet
    vinyom sata csatis, de alaplapban van a sata kábel másik vége, nem a tápban
  • izb
    1.vinyókhoz vagy vannak már a piacon sata csatis cd-dvd eszközök azokhoz van.
    2.alaphelyzetben mikor mondjuk csak a deskstop fut akkor mennyit esznek,tehát mikor igazából nyugalmi állapotban van a géped.ebben az enermax nagyon baba.
  • stormnet
    utolso 2 kérdésem mára megígérem:

1.) olyat láttam a leírásaikban hogy van rajtuk valami SATA connector.... én eddig a sata-val csak HDD-knél találkoztam... hogy jon az a táphoz ?

2.) "rendelkezésre álló ido más kérdés" -ez pontosan mit is akar jelenteni ?
  • izb
    minkét táp jó választás.
    az enermax kicsit jobb hírü.
    semmivel nem fog többet fogyasztani egy 560w vagy egy 450w táp.
    a lényeg a géped energiaigénye.rendelkezésre állási idő más kérdés.
  • stormnet
    vagy inkább Enermax Liberty ELT500AWT active PFC ?
  • stormnet
    Thermaltake PurePower 560W Silent W0023 ? jolesz ? és ezt az 560W-ot mindig fogyasztja vagy ezzel a géppel ugyanannyit mint a 300W-os ? (mert a tobbi alkatrész fogyasztása nem no meg)
  • izb
    lehet még más is,de az alap az egy normális táp.szerintem itt kéne kezdened a beújjítást.ha a probléma véletlenül nem oldódna meg akkor sem vesztesz vele,mert a táp a pc alapja, és ha szar akkor viszi magával az egész gépet ha gebasz van.
  • stormnet
    még mi más lehetne az ok ?
    mertha veszek egy tápot és akkor is ezlesz akkor az ideg kettéb@sz
  • izb
    akkor itt az újraindulásokra a megoldás.
    normális táp.
  • stormnet
    PREMIER van ráírva
  • stormnet
    valami xar nem márkás... ami benne volt a 6000 forintos dobozban
  • izb
    Milyen tápod van?
  • stormnet
    videokaresznak nemnagyon szbadna mert nemrég vettem rá zalman vf700 alcu-t (mert a gyári kerregett :D), kéne hutenie, prockó az 60 fok folott dehát prescott az egy kazán...
  • bertino
    nem, dehogy, csak egy tipp volt :P
  • izb
    szerinted ha resetel akkor az az Abit miatt van?
    Videókareszt kéne megnéznie, hogy nem e melegszik túl.
  • stormnet
    [sory a spamért és az offolásért]
  • stormnet
    azmiatt resetel ?
  • stormnet
    nem resetelne akkor kibírnám vele még fél évig legalább... de resetel