1411386313.png
  • Palinko
    #101980
    Igen csak az AMD fogja gyártani aki nem fog fél év alatt kihúzni fizikai RT magokat, biztosan valami fél szoftveres valamennyi hw-s megoldás lesz. Nézd meg a palettáját, a kivezetőben lévő polaris, az én gépemben is meglapuló vega meg a navi ami közül a navi elég új és erre tervez építeni, ezért is vettem meg nagy nyugalommal a vegát, mert nekem a 16GB VRAM meg a nagy számítási teljesítmény többet ért mint a játékok alatt hozott FPS és majd ezek is megoldják driverból ha a konzolon sem HW-s lesz az RT, de amúgy is kikapcsolásra fog kerülni valszeg legtöbbünknél mert nincs benne ennyi. Plusz tényleg csak a dinamikus nem scriptelt effekteknél van előnye, többit mind megoldhatnák nélküle is, csak észrevettem hogy most a nem RTX-eket meg direkt gagyira csinálják :D Vicc az egész én örülök hogy van ez a technológia de a körülvevő hypot nem éri meg. Biztos nem lesz 8K 60 FPS az új értelmes címeknél, csak jobb ez a szám a marketingben, meg a visszafelé kompatibilitás miatt majd régebib játékonál tényleg lehet. A vas többet ér mindig, mert konzoloknál a játékoknál kaszálják a bevételt nem a hw maga, de így is kérdés hogy milyen áron debütál majd mert volt már hogy nem vették ha drágábban jött.

    Controlt emígy is szarul optimalizálták, PC-n sem fut szépen, de nem kár érte 5,5 óra tévelygés az egész. Ráadásul kinézetben is vannak nagyon szép részei de nem áll leejtős egyáltalán a szürke kocka irodában szaladgálni. Én feladtam pár óra után 30% on túljutva.

    Hát PS5 mellett akkor nem jársz rosszul ezzel a géppel, mert indie játékok gépigénye sem úgy kúszik fel mint az AAA-é meg azért nem lesz a konzol lényegesen erősebb ettől a géptől amit terveztél kb tényleg párban lesznek, szóval később eljtászod az újabb címeket PS-en, indie meg 5 év múlva sem fog többet kérni a 2070 S-től az is biztos. A sima 2060 már biztos felejtős, minimum abból is kéne a super ha nagyon nem bírsz magaddal :)