1411386313.png
  • Palinko
    #101978
    Szívesen, szerintem RTX jövőtálló kártya a 2080S alatt nincs is nagyon azt jól látod, de biztos hogy még nagyon sokáig kikapcsolható feature lesz és szerintem az elkövetkező 5 de talán 10 évben sem jön játék ahol annyira alap hogy más kártyákon el sem indul (normális játék, nem valami pár órás tech demo). Gondolom majd alap PS4-en úgy fog kinézni mint az X360 ére végén, hogy alig volt látótávolság ott ugrálnak be a modellek az orrod előtt stb, de még úgy is sokkal több mintha el sem indulna :D

    Nem tudom már milyen pletykát olvastam de addigra már tudjuk a specst elméletileg, szóval paper launch nagyjából nekünk már elég, de ugye megint csak az van, hogy hiába PC-k már az új konzolok is nagyon valószínű hogy hiába lesz azonos kaliberű PC-d konzolra fordított játékok tovább elfutnak majd, mert ott olyan speciális beállításokat használhatnak amit PC verzióban nem lesz.

    Megéri a hűtő az új Ryzenekhez! Én sem véletlenül tette rá a D15-öt, bár én külön történet vagyok mert én másképp használom a gépet. Itt van a 3600 as és hova neked 66° tól jobb? Persze azért írtam hogy megéri mert ezek automatikusan szabályozzák a feszt kvázi gyárilag tuningolják magukat és magasabb MHz érhető el ha rendesen van hűtve, de nem lesz gond a gyárival sem 1-2 év múlva meg ha megunod bedobod a customot és kész. Mondjuk így utánanézve igazad van hogy a Wraith Prism nem jár a 3600 mellé, a Stealth meg jóval gyengébb azt én sem láttam sokat dícsérni de az említett Reddit posztoló is azt használhat mert úgy írta hogy a gyári.