1411386313.png
  • Palinko
    #101976
    Sajna ezt senki nem fogja tudni neked megmondani, mert ha high end pc arról tudnánk hogy oké biztosan jó lesz, de ez felső közép kategóriás és pont itt van a vonal, hogy könnyen lehet hogy elavul, mert az oké hogy a konzol sem lesz sokkal erősebb, sőt, de PC-re mindig is nagyobb gépigényt írnak rá mert nem tudnak úgy optimalizálni szóval tényleg érdemes lenne most kivárni.

    Előző generációváltásnál nem igazán kellett kidobálni a hardwareket, de 2-3 évre rá már annyit ugrott a gépigény hogy sajna igen és jött a Pro félgenerációs megoldás a pstől is. Ha amúgy is 2-3 évre tervezed akkor érdemes lehet talán belevágni de nem látom értelmét. Értem, hogy nem olyan a minőség mint ahogy szeretnéd de szerintem túl nagyot kockáztatnál most túl kevés haszonért, inkább írd fel azokat a játékokat amiket szeretnél majd szebben játszani és vársz egy évet addig játszol azokkal amik most is jól futnak. Őszintén szólva amúgy sem olyan sok játék jelenik mostanában meg ami tényleg megéri az időt.

    Sajnos nem tudok pontos dátumot mondani, de nem gondolnám hogy 2021 lenne tényleg a debütálási dátum :D mert annyit már biztos nem szívesen várnál, főleg hogy látod jönni a Cyberpunkot is. Viszont most frissebb leak szerint már februárban itt lehet a ps5 az meg ha megnézed nagyon közel van. Szóval szerintem türelem.

    Ha meg ne beszéljek félre, a 2070 Superre megérné rászánni a puszt, sima 2070-et már ne. Én a ryzent venném azt jól kinézted, bár lehet a 3700 al nyugodtabb lennél. Mivel így is nagy költségbe verlek a tanácsokkal azt mondom a CPU hűtőt spórold meg, majd később valamit rátehetsz még, de igazából azok a BOX hűtők nagyon jók, játéknál amúgy sem terheli agyon a procit, annyit hűt az. Igaz ezzel nem sokat spóroltam neked ahhoz képest mennyit tettem rá :D Lapnál kb mindegy is, talán az MSI-é picivel jobb. A RAM-nál az első. Tápból egyiket se itt nézz szét a Hexa valami elég rossz megoldás, a Hydro meg jó csak a PTM platinum meg gold besorolású van jó helyen gondolom a bronznak olyan lehet a belseje mint a Hexának. SSD-ből sztem inkább samsung, házhoz nem értek, de ha tetszik és tudja amit kell, pl CPU hűtő magasság meg légszűrők meg van benne elég venti akkor okés. Iponos összerakásról meg fogalmam nincs, hallottam 1-2 tapasztalatot ők nem panaszkodtak, de biztos attól is függ ki rakja össze meg milyen napja van mint minden műszaki cikknél, dobozokat meg szokták kapni nem szokott gond lenni. Én biztos magam raknám össze, de az én vagyok ha nem szeretnél egy napot elcseszni vele, meg valamelyik alkatrészet véletlenül leselejtezni akkor valszeg megéri velük összerakatni.