Addig kijöhet a navi is, meg ha vársz még pár hónapot sztem a következő nvidia szériára sem kell most éveket várni a 7nm-re való váltás miatt. Sok elemző úgy véli hogy akár már tavasszal jöhet az új széria, de azért az nekem egy kicsit korai csak kivárják az 1 évet, de abban egyezek velük, hogy a 20-as széria egy szép kis cash grab és demo tech, arra jó hogy ezzel a szériával kifizettetik az emberekkel a technológiát ami majd talán 3 generáció múlva lesz olyan hogy jó, ez kb reális is most a 2080Ti-n van elég RTX mag bármihez is, következő generációnál már a sima 80-as meg talán a 70 es is működik majd szépen a 3. generációra ér el hogy a 70-es tuti működik szépen és a 60-as is majd kap valamit, szóval vehetjük majd rendesen mainstreamnek a dolgot. Sokan azt gondolják, hogy ugyan ráérnek még, mert nincs sehol az AMD, de ez az új rendesebb dx 12-es címeket nézve egyre inkább nem igaz és szerintem nem ülhet olyan nyugodtan a babérjain az nvidia, pláne ha az AMD kijön a 7nm-ével ami megint csak nem jön a legfelsőbb házba, de azért elég komoly dolgokkal készülnek. Én feltétlen izgalmasabb évnek látom a jövő évet mint az ideit videókártya szempontból.