Tervezem kettébontani a streame settemet, mert sajnos az i5 6600 már 100%-on pörög elég sok játéknál így nem tudok rendesen streamelni. A tervem az lenne, hogy a meglévő Asrock H170 Pro4 lapomat az i5 6600 at és 8 Giga ramot különraknék egy Gigabyte 1060 OC 3Gb-vel egy külön gépbe. Így az alaplap és a proci helyére lenne szükségem pótlásra, de jelenleg kicsit tanácstalan vagyok mit is vegyek.
Jelenleg 2 ágon gondolkozom de mást is meghallgatok.
Ryzen 7 2700 vs i5 8600 mivel a kettő kb 1 árkategória ahol néztem az árakat.
Ami lenne a gépben végülis:
A választott proci és a hozzátartozó alaplap, 2x8 GB DDR4 RAM, MSI 1080 OC 8GB Armor, 250 GB-s SSD a rendszernek+a többi vinyó, 500W os FPS Hexa moduláris táp. Ez a gép lenne amiről futna a játék valamint OBS-en keresztül NDI-al menne a másik gépre a videó és a stream renderelését a másik gép végezné.
Nem tudom most jelenleg a mag és a szál számok versenye holt tart, hogy melyik az erősebb erre az adott feladatra.
Ha lehet légyszi lapot is ajánljatok a procihoz, hogy szerintek mi illene hozzá. Valamint K-s és X-s procikat nem nagyon tervezek, nem vagyok annyira húzás párti, nem szeretek vele szórakozni.
Előre is köszi az ötleteket.