nem tudom ismeritek e ezt a márkát, de egy pc gear-hez szeretnék vásárolni egy stílusban passzoló billentyűzetet, név szerint egy Azio Mk Mac
https://www.youtube.com/watch?v=m7B45yslklc keyboardot. Minthogy alapjáraton Mac-hez gyártották, de funkció gomb illetve usb csatlakozás foglal rajta helyet képes lehet e pc vel akadálymentes használatra?
.. illetve egy Steel Series Sensei egér acél borítású verzióját, jól hallottam hogy ennél a márkánál lehet személyre szabott formatervezésű-t rendelni? Illetve egy logitech master mx 2s fehér kialakítású egér még amit kinéztem, vajon melyiket érdemes megvásárolni?
illetve egy hp pavilion x23 monitort néztem ki, de minthogy szinte nem kapható sehol a termék alternatívaként egy LG 24MP88HV is szóba jöhet, esetleg tudok ajánlani egy Apple monitor design-t mondhatni követő kialakítású megoldást? Az alma kialakítása nagyon tetszik, de asztali felhasználásra kizárólag Pc-t használnék viszont a modding is megköveteli ezt a stílust. Segítségeteket előre is köszönöm.