1411386313.png
  • Palinko
    Igen, engedd meg hogy nagyképűen magamra hivatkozzak. Nincs kedvem újra legépelni de érdemes elolvasni milyen teljesítmények vannak a bitcoin hálózatban. Tudod hány átutalást kezelnek ennyi erővel? 4-6 tranzakció történik másodpercenként. Lehet optimista vagyok, de minden titkosítás stb nélkül sztem egy 10 éves core 2 due elkezelné et a 4-6 tranzakciót másodpercenként :D

Szerintem a befektetési bankárok már régen beszálltak, alvilág is sok pénzt tolt bele. Előzőek már lehet kijöttek és most mindenki tolja a pénzt, a fogalmatlan kisemberek. A tranzakciós költség azért magas mert 0.00001 (vagy valami hasonlóan kicsi) bitcoin, csak mivel felment az ára ez a kicsi is már 30-35$-t ért a végén. Most kevesebb mert ugye feleződött az árfolyam. Nem, nem segítenek be a banki hálózatokba. A jó ég tudja hogy a másodpercenként 4-6 tranzakció kezelésén túl mi a fenét végez ez a brutális hálózat. Lehet hogy tényleg csak egy játék és kicsomagolja a cukorkát ugye, valaki titkosított egy valamit ez meg visszafejti. Mintha azzal szórakoznánk hogy titkosítanék egy rar-t egy txt-vel amiben van egy kód, elküldeném és brute forceal törd fel, mondd vissza a kódot akkor rendben vagyunk, közben meg elvégezted volna a fájl kicsomagolásával azt a pár tranzakció feldolgozását is. De valaki meglepődne vajon ha kiderülne, hogy igazából pl az NSA küldi a csomagokat és titkosított jelszókat tör fel épp ez a bitcoin hálózat? Vagy egyéb hasonló alkalmazása van. Mondjuk ahhoz túl nyílt forráskódú az egész hogy ezt ne vette volna még valaki észre, de lehet úgy van megtervezve hogy ne is vehessék észre.