header.jpg?t=1563182972
  • ZsZso
    Nekem speciel a tököm tele lett a gammával. Megnéztem, első 2 pályát végigvittem. Az irányítás roppant fura lett (számomra), amiért elég morcos vagyok. Ezen túl tettem volna magam, mert az első rész annyira tetszett, hogy úgy voltam vele, majd megszokom... Aztán újraindítottam a gépem ... 10 perc tökölés után volt csak hajlandó behozni az desktopot ... és ezt addig csinálta, míg le nem szedtem a rohadt játékot. Lehet, hogy az iTwins -es verzió a fos, de nagyon felidegelt a dolog. Nézegettem Boot.ini -t, system.ini -t, Servicest, Startup -ot, de a topikban említett svchost desperados.exe -t sehol se találtam (mivel a startupba nem láttam, ezért nézegettem máshol is). Sőt ... desperados.exe is csak a telepített könyvtárban volt, így se a system32ben, se máshol nem leltem a régebben emlegetett "mumust".

Miután megtörtént az uninstall, és gyorsan bootolt a gép, olyan boldog voltam, hogy fix, hogy nem kerül fel a gépre a játék még egy jódarabig. Mondjuk nem is árt, legalább nő az esélyem arra, hogy valaha kézhez kapom a diplomám :)