• Besz
    Nézzétek, nagyon sok hibát, logikai buktatót lehetne találni nemcsak a 4. részben, hanem az előző részekben is. Például, hogy lehet az, hogy miközben az idegen lény kifejlődik a gazdatestben, részben felveszi az alakját? Ehhez a DNS-ből kellene olvasnia, hogy lenne képes erre egy magas szintű szervezet, egy parazita? Szerintem mindig ugyanúgy kellene kinéznie. És emiatt a predalien is egy baromság lehetne. Másik: hogyan nőnek fel az idegenek mindig olyan hamar, miközben semmi jelét nem látjuk annak, hogy valamit is ennének. Egyáltalán, mit esznek? Vagy ott van a fészek, az a nyálkás izé, ami benövi a folyosókat, termeket. Miből, és hogyan készítik? Kötve hiszem, hogy a váladékukból készítenek ilyen hatalmas csarnokokat rövid idő alatt. Na meg ott a királynő, de hol vannak a hímek? A hangyáknál sem hiányozhatnak. Ezeket nem értem. De mégsem zavarnak túlságosan, mert tudom, hogy ez csak sci-fi, csak egy kitalált történet.

Úgy veszem ki a szavaitokból, hogy szerintetek a következőképpen kellene eljárniuk: fogják meg az első 3 részt, tegyék fel a polcra a szerzői jogokkal együtt, és ezek után soha többé ne készítsenek alien filmet, mert úgyis csak rontana a triológia összképén. Ezzel szerintem csak eltemetnék az egészet. Inkább folytassák, még akkor is, ha mindannyian tudjuk, hogy gyengébb részek következnek. Ez érthető is, hiszen már elmúlt a meglepetés varázsa, ilyenkor már nehezebb merően újat alkotni. Ha ők viszont csak a pénzért készítenek további filmeket, hát tegyék. Még mindig jobb, mintha egyáltalán nem foglalkoznának a témával. Sajnos azzal egyet kell, hogy értsek, ma már nem a minőség, az eredetiség az elsődleges szempont. De lássuk be, bármilyen filmet is adnak ki, melynek a címe alien-nel kezdődik, és szerepel benne a halál szó, úgyis mindenki megnézi. Tény, hogy ezt ki fogják használni.

Én mindenesetre nagyon várom az ötödik részt!