• Guriga
    Sziasztok!

Érdeklődve olvasom a hozzászólásokat már régen, és én is nagyon várom a progi megjelenését.
    A demót én is végignyomtam.
    Az említett hiányosságok nekem is feltűntek, remélem ki is javítják majd őket, vagy csak a demó van lebutítva.

A többlovas kocsi témához annyit, hogy szerintem nem érdemes 6 vagy 8 fogatos kocsit berakni, mert úgysem megy gyorsabban. A 1 db. fehér ló max. 25tel tud menni, 8 db fehér ló szintén. :D Csupán annyi, hogy kevesebb terhelés jut rájuk. Azonban 2 db ló is 100% alatti terheléssel hurcolássza a farönköket, max sebességgel. Érdemesebb újabb fogatot beállítani a többfogatos kocsi helyett.

A legjobb biznisz szerintem a kitűzött cél teljesítése, arra fizetnek a legtöbbet. Persze ha csak úgy játszik az ember, akkor mindenféleképpen a nyersanyag->feldolgozóüzem-> bolt útvonal fog fizetni.
    Embereket addig nem érdemes szállítani, amíg egy hónap alatt jutnak el a másik városba.

Ami nem tetszett, hogy a raktárban nem látszik, hogy mennyi áru van, és milyen féle. Az IG2-ben ez tök jól meg volt oldva, nem értem, hogy miért nem lehetett átemelni az ottani jó dolgokat. Vagy ez is csak a demó hiányossága?

Bocs, ha hosszúra nyúlt a mondanivalóm, de már én is nagyon vártam valami kézzelfogható demót a játékból.

Bye!

Guriga