Borg#689
Elég gáz a helyzet. Átolvasgattam a német jowood fórumot, ahol már ugye a fullról irogatnak, mert ott már megjelent.
Szal a vonatok átmennek egymáson, a járművek nem előznek, a vonatok igénytelenül fordulnak bizonyos váltókon, zoomra egy homály lesz az egész, macerás sinrendszereket építeni, stbstb. A csapnivaló AI-ról, és a járművek eleve szinte működésképtelen útvonalkalkulációs képességeivel. Huzol egy új utat, aztán lefagy az egész, vagy bedugul minden, stb...
Szal definitive nem TTD. Sok dolgot eligénytelenkedtek a fejlesztők. Viszont sok dolognak a javítását már a hétfő peccsbe igérik (pl lámpázás, hogy ne menjenek egymáson át a vonatok).
Ráadásul valami olyasmit is irogatnak, hogy építesz A-ból B-be egy vasútvonalat, azt nem fejlesztheted kedved szerint később. Valahogy ugy irják, hogy előre be kell építsd a későbbi vonatok csatlakozásait a szakaszba, tehát a váltókat, mert később hiába építesz hozzá, nem fogja engedni kijelölni, mint utvonalat.
Magyarán meglévő vasútszakaszra nem vezethetsz rá új vonatot, ami máshonnan jön és máshova megy, tehát csak áthalad.
Egy szó mint száz, kibebaszott lusta, tohonya faszfej jürgen fejlesztők, igen magasfokú igénytelenséggel párosítva, ilyen lófasz problémákkal, és esztétikai hibákkal elbasszák az egész játékot, ami alapjában jónak igérkezett... Tényleg csak a patchekben lehet reménykedni, és abban, hogy van meggyőző ereje a rengeteg reklamálónak az ő fórumaikon legalább.
Ettől persze még lehet fun a játék, de engem személy szerint kurvára idegesítenek a fenti problémák, amelyek szerintem alap kellene hogy legyenek, TTD utódjának szánt játékban... (Bár pletykálkodnak egy másik játékról, ami év végén jön, és tényleg a TTD utódja lesz. Fene tudja, miről lehet szó.)