• Borg
    Én már elkezdtem a missziot:)

1. Hát jah, nincsenek lámpák. De azért, mert vasút sincs:) Az első demo szimplán a lovaskocsis érában játszódik.

2. Jó a grafika. Nekem tetszik. Szép, nagy felbontású (1280-ban játszom), aprólékos. Kiváncsi vagyok már a modernebb dolgokra, de azok ebben a demoban nincsenek... A GUI engem leginkább a SimCity 4-re emlékeztet. Szinte full ugyanolyan. A menü, az időgyorsítás, ki be kapcsolható feliratok, stb stb.

3. Buggal nem találkoztam eddig. Másképp működik, mint a TTD, más elven rendszerezhető a cég amivel játszol, máshogy kell az utakat szervezni, járműveket venni stb. De nem rossz! Meg kell szokni. Inkább a Traffic Giant, és az Industrie Giant irányítására hasonlít. Az picit zavaro, hogy pl a lassabb lovas "szerelvények" nem előzik meg a gyorsabbakat, avagy a több lóval ellátott fogatokat. Ha konvoj halad, a leglassabb mögött kullog az egész...

4. Az "állomások" alapból nem a legfejlettebbek. Fejleszteni lehet őket, és itt nem csak a befogadóképesség növelésére gondoltak. Pluszban kell megépíteni a raktárat (különben csak azt tudják felvenni, amit éppen kiad a gyár amikor bent áll a szekér), külön lehet darut építeni a gyorsabb rakodáshoz, fagyist, újságárust, postást a városi állomásokra... hűtőházat... szal sokmindenre gondoltak:)

Csakhát még keveset játszottam vele... 1/10-énél tartok a demonak (a 10évből amit játszani lehet). Meg kell ismerni mindent. Viszont sík a terep, ez igaz. De mivel demo, túl messzemenő következtetéseket sem lehet levonni a véglegesre nézve...