Yoz#47
Tegnap este, kis gondokodás után (hogy milyen játékkal játszak) úgy döntöttem hogy resi outbreak.
És jól döntöttem, mert kezdek rákapni a gammára :o)
El kell fogadnom hogy ez egy új resi, ami már nem olyan mint a régiek és nem is lesz. Kicsit nehezen emésztettem meg.
AI-vel kapcsban:
- Ha nem utasítgatom az embereket akkor elkószálnak a maguk útján, folyamatosan kordában kell tartani őket.
- Úgy vettem észre hogy a karaktereknek megfelelően van beállítva a segítőkészségük is. Pl. a 31 éves rendőr "bácsi" :o) jobban védelmez mint az 52 éves rendőr, vagy a pincér csaj.
Az Outbreak küldetést sikerült tegnap végigvinnem, amit még egy párszor meg fogok tenni, mindegyik emverkével.
A Cindy nevezetű pincérlánnyal nyomtam, két rendőr kíséretében. Egyenlőre easy fokozaton és a végén is csak d-t kaptam. Az irányítást még nem szoktam meg teljesen, tegnap úgy 3 és fél órát nyomtam, tehát összesen eddig 4 óra játék után.
Az outbreak utáni küldetésnek is nekivágtam ám a fáradtság és a játék nehézsége közös erővel lefekvésre kényszerített, így befejezetlenül maradt a küldetésem.