157
-
#77 akkor sem fog menni palos gépen mert ahoz ki kell csippeltetned! -
#76 De jó nektek!!
Szerezzetek már nekem egy NTSC-s Re outbreak-t.
Kifizetem, csak ne írott legyen... :D
-
Janemba #75 Már sikerült, csak a detonátor 2. felét nem találtam ... -
Janemba #74 Üdv!
Az allyk AI-ja télleg elég ócska, az sem tetszik h. ilyen kevés hely áll rendelkezésre.(pl. Shotgun+skulók,magnum+skulók azt televagyok)Meg hogy állandóan azzal szarakszok hogy mit melyik haver vigyen, és ne vegyen fel mást helyette.
Egy kis help is kéne.
Az Outbreak küldetésben, mikor a detonátort kéne használjam, akkor azt hogy? mert mire odajutottam eléggé elfertőződtem :), és már csak egy allym élt, tehát nem sokáig tudtam próbálkozni. -
#73 Megnéztem!
Elég királyak, de sajnos 4-et nemengedett valamiért. befagyott állandóan. -
Yoz #72 Megnézted a videókat a linken amit beraktam a #64-en? -
#71 Nekem is volt egy kis gond (eltünt néhány html meg kép),de nem tünt el az egész... -
#70 szerver hiba volt..
És törlődött a szerverem.
Ge**k!! -
#69 Miért szedted le a killzone.uw.hu-ról? -
#68 Elnézést kérek a banner elétünése miatt .
A problémát pár napon belűl orvoslom... -
#67 az a jó a palos cuccokban hogy javítgatnak rajta meg szebb lesz a kép,de sajna ezért cserébe várni kell rá -
#66 Ajaj!
Szeptemberben jön a PAL , igaz , hogy az javított változat lesz.
De én már nem bírom!!! :D -
Yoz #65 Mostan még mindég az első küldit nyomom, de most már normal fokozaton (a hard és a veryhard még nem választható). Az easy megvan mindenkivel és a normal a fele bagázssal. Választható immár 4 küldetés.
Az akció szerintem ottvan a szeren, mert egy két zombi úgy nekemront hogy a shotgunnak kell megállítani .
De komolyan bolyonganak kényelmes tempóban, és ahogy közeledem hozzá rámront eccercsak.
Nem tom beszéltem é már arról hogy mindenkinek van egy speckó eszközé kinek fegyver, kinek egyébb tárgy, és egy speckó mozdulata is. Nagyon örült volt mikor megnyomtam az R1+kör kombit és a szőke hajú néger csákó hasravetette magát abban a pillanatban.
A játék korrekten jegyzi a vele eltöltött időt, és hogy kivel ?x és milyen nehézségen küzdöttem át az adott missziót... -
Yoz #64 Nézd meg a videókat, le is töltheted őket, nekem mind megvan. Itt táplálkoztam mikor még nem volt meg a gamma.
Ign -
#63 Akkor add nekem!
Yoz! Vizuálisan jó a játék ?
Mert a képek alapján nem tudom milyen a grafika a játékban.
Akciódús a játék? -
#62 "Szerintem jó játék, de nagyon eltér a megszokott régi resi feelingtől "
Pontosan emiatt nem jaccom :) -
Yoz #61 Jelenleg 2 emberrel nem vittem még végig az első küldetést, ez a 2 ember a szerelő meg a riporter csaj. A 2. küldetést meg csak egy emberrel a szerelővel vittem végig. A 3. küldetést egyszer kezdtem el, és úgy döntöttem hogy majd ha már vérprofi vagyok az irányításban akkor vágok újra neki.
Mindezt easy fokozaton. És hát van még a normal, hard, és very hard fokozat :o)
Tehát ezt a játékot ha valaki ki akarja élvezni annak kell rá időt is szánni.
Szerintem jó játék, de nagyon eltér a megszokott régi resi feelingtől (ezt lehet sérelmezni). -
#60 Van itt valaki?
Már várom a játékot!!!
Yoz! Hol tartasz?? Milyen a játék??
Mond el lécciiiii....
Mert én a PAL verziót veszem majd meg ami szept. jön ki.
-
#59 Húúha!
Nagyon fog ütni a RE4!
De szegény ember mit csináljon ennyi mindennel.
Mármint arra értem:
Re outbreak=Ps2
Re 4=GC
Nem? -
#58 KICSIÁT=KICSIT -
#57 Mondjuk ebben igazad van , de számomra már a Re0-val kicsit jelzem KICSIÁT elpártoltam re széria mellől. De most ???? Dobpergést kére RE OUTBREAK !! -
Yoz #56 Szerintem a Capcom tekintélye nem fog fucsba menni, főleg egy esetleges rossz játék miatt.
Ugyanis szerintem az egyik legjobb a Capcom a mai viszonylatban. -
#55 Az a baj , hogy a Capcom vérszemet kapott és csak nyomja ki az új re játékokat.De kétféle koncepció van:
vagy megveszi minden fan , mármint a re outbreak file2-t.
Vagy a Capcom-nak ezzel a file 2-vel fucsba megy a tekintéje és a híre...
Vélemények? -
Yoz #54 Hát igen az elefánt nekem se jön be, és még biztos lesznek ott más mutáns állatok is...
Az meg hogy hamar jön a köv. rész nem igazán dob fel mert, kevés idő alatt nem szoktak nagyot alkotni, és... majd meglátjuk. Addig is reméljük a legjobbakat.
A PAL-os gammánek általában lassabb a játékmenete mint az NTSC-seknek, legalábbis én mindíg ezt tapasztalom.
Pl. régebbi resik, az NTSC után kipróbálni a PAL-t, hááát mindha minden belassult volna, ez gondolom a két szabvány közti különbség okozza, és csak így tudják átírni. -
#53 A töltögetést kiveszik a PAL szabványos RE Outbreakból.
Láttátok a Re outbreak file 2 hírt?
Mit szóltok hozzá?Szerintem az a hülye elefánt nem kéne.
-
Yoz #52 Igaz hogy ne csak jót mondjak, szerintem sokat tölt a game, de gondolom ez nem a szabványtól van, hanem alapból ilyen a játék. -
Yoz #51 Maga a gép PAL szabványú tudtommal. -
Yoz #50 Igen USA-s a Resi.
Ezt nem igazán értem "Neked NTSC a géped?"
Mert nem vagyok annyira tájékozott-e téren!
Nekem rendesen lejátsza a masina az USA, PAL, és JPN játékokat is (ha számít RGB kábelt használok a játékhoz, filmekhez meg a gyárit).
-
#49 YOZ!
Szerencsés vagy, de ugye NTSC-s a példányod.
Neked NTSC a géped?
-
Yoz #48 Nem értem miért de éjfél körül jön rám a resizhetnék.
Szóval megint nyomtam csakúgy mint előző este, és előző este...
Most van 3 választható küldetés, a nevüket nem jegyeztem meg az első az Outbreak, aztán a frozen valami (szerintem ez a helyszín a resi 2 ben is benne volt) és a kórházas.
És a kórházas a lényeg valami emberszerű dolog a lába kivehető, tele kukacokkal vagy mikkel egyfolytában megjelenik és szívja a vérem. Nem egy barátságos teremtmény.
Ha valaki szintén összefutott vele és kinyírta az mesélje el hogyan mert a golyót jól viseli (a vérzacskókkal meg nem csináltam eddig semmit, azt se tudom még mire való).
A szerelő csávónak meg a kulcsait és a ragasztószallagját még nem tudtam használni, egy shotgun-t már megjavítottam vele de azt egyébb eszközével hajtottam végre.
Az online mód csak az internetezést takarja?
Vagy esetleg ott lehet játszani két gépet összekötve is?
Én nem néztem meg mert kevés a hely a memókártyán és akart csinlni valami mentést mikor ráléptem. -
Yoz #47 Tegnap este, kis gondokodás után (hogy milyen játékkal játszak) úgy döntöttem hogy resi outbreak.
És jól döntöttem, mert kezdek rákapni a gammára :o)
El kell fogadnom hogy ez egy új resi, ami már nem olyan mint a régiek és nem is lesz. Kicsit nehezen emésztettem meg.
AI-vel kapcsban:
- Ha nem utasítgatom az embereket akkor elkószálnak a maguk útján, folyamatosan kordában kell tartani őket.
- Úgy vettem észre hogy a karaktereknek megfelelően van beállítva a segítőkészségük is. Pl. a 31 éves rendőr "bácsi" :o) jobban védelmez mint az 52 éves rendőr, vagy a pincér csaj.
Az Outbreak küldetést sikerült tegnap végigvinnem, amit még egy párszor meg fogok tenni, mindegyik emverkével.
A Cindy nevezetű pincérlánnyal nyomtam, két rendőr kíséretében. Egyenlőre easy fokozaton és a végén is csak d-t kaptam. Az irányítást még nem szoktam meg teljesen, tegnap úgy 3 és fél órát nyomtam, tehát összesen eddig 4 óra játék után.
Az outbreak utáni küldetésnek is nekivágtam ám a fáradtság és a játék nehézsége közös erővel lefekvésre kényszerített, így befejezetlenül maradt a küldetésem. -
#46 Bocsánat!
Forrás : www.576.hu
-
#45 Ennek nagyon de nagyon örülünk!!
Nemde?
-
#44 A Capcom nem hagyja pihenni a zombiinvázió túlélőit: a sikeres RE: Outbreak direkt folytatása, a Resident Evil Outbreak File 2 a tervek szerint idén ősszel tűnik fel a japán játékboltok polcain - továbbra is kizárólag Playstation 2-re. A sztori ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött: kicsiny csapatunk a tovább vándorol az élőholtak által megszállt városban, a kiutat keresve - elsőként a vírusfertőzött állatokkal tömött állatkerten kell keresztülverekedniük magukat Reméljük, hogy nem szúrják el a folytatást - ez a "háromnegyed évvel az eredeti megjelenése után másris itt a második rész" felállás, és a karketerek változatlansága (a hírek szerint az első epizód nyolc szereplője tér vissza, és slussz) némi aggodalomra ad okot. Első képek:
Bocs ha nagy -
Yoz #43 Egyetértek, a fun-oknak kötelező darab.
És én persze egyébb játékok miatt is hanyagolom... -
#42 Csak a barat szereplok AI-jkaval van a baj. Amikor jon felem 5 darabb zombie mar csak rra sem tudok figyelni hogy eppen en magam merre menyek nem hogy vigyazak a tobbi haromra is... -
#41 Nem tudom , nekem azért tetszik ez az szisztéma és a megvalósítás is ott van a szeren...
A Resident Evil fanoknak bátran ajánlom.
Kaplan -
Yoz #40 Azt látod nem néztem, mert nekem nincs netes csatlakozási lehetőségem a ps2-hőz.
Engem ami foglalkoztat, a 2 gép összekötése, egy ismerőssel majd ki akarjuk próbálni valami játékkal, csakhát eléggéé más az ízlásünk. -
#39 ÉS ugye kihagyták belőle az onilne dolgot sajna? -
Yoz #38 Én egy nem túl kimerítő de már késői fél óra játszás után gondolkoztam el azon hogy ezt egy időre félre rakom.
Indok: A régi reziket imádtam és ez nagyon más, nagyon nagyon új rezi...
Még emésztgetnem kell az átélt és tapasztalt dolgokat a játékkal kapcsolatban, mindösszesen fél órát játszottam vele, de egyenlőre ennyi elég is volt.
Volt szerencsém kipróbálni a resi zerot (gamekockán), nekem már az is bonyolult volt, de gyönyörű a játék. A dedaim (ha nem jól írtam sorry) nem tetszett.
És szintén gamekockán láttam a felújított első részt, hááát leesett az állam, és most is 2kg platina tartja, nehogy megint leessen mikor rágondolok.
Extázis volt
Lehetne ezt a felújítos dolgot nagyon gyorsan átvenni és nyomatni ps2-őn, pl. Vagrant Story, Resi 1-2-nemesis-code name veronika,stb...