Tehat a grafika nagyon szep teccik hogy siman RE hangulat megvan. A jatekmenet valtozott meg kicsit. Valsztani lehet vagy 7 karakter kozott mindegyik mast tud.
Az elso palyan egy barban vagyok es nekuk rontanaka zombik :) Ekkor a helyszinen van egy neger rendor es kis felszolgalo szoke csaj en meg egy sebesult hapi. A rendor es a kicsaj rohangalnak es amikor betorneka zombik akkor ok is tamadjak oket es en parancsokat tudok nekik adni. A sebesult oreget meg cimelni tudom de akkor nem tudok futni. Sajnos ebben a reszben haz inventoryt nezem akkor a jatek nem pauzal le hanem gyorsan kell cselkedni mert fegyvervalasztas kozben is folyik az akcio. En tudok lonni es rugni egyenlore.
Ami fasza meg az hogy ha megharap a zombi akkor egy kis bio mutato kiirja hogy hany szazalekosan tamadta mer meg a virus az en genyeimet :) ilyen kis kek korben mutatja a geneket es a piros virust es szazalek no ahogy egyre konvertaja oket de kozben az eleterom is csokken! Beszedtem antivirust mert mar 50% tul mar kicsit nehezen iranyitottam a szereplomet mert kezd altalkulni :)
Az a baj hogy figyelni kell a tarsakra es azok meg oszevisz arohangalnak. Idegesito.
Ami kurvara berli a csoromet az az hogy a toltes ido nagyon nagy. Kb 30 masodpercet tolt minden uj szobaba... kicsit meg nagy a kaosz igy elso paja reven de szerintem bele tudok jonni :)