157
-
Ehh :) -
,hogy!
-
Yoz #35 Hát nem könnyű az tuti, viszont belerakták végre a lökést és rúgást, és nagyon fura hogy futkorásznak össze vissza az emberek, és kiabálnak meg lövöldöznek
-
Khm meglehet. Majd meglassuk :) -
Az nem baj , hogy nehéz. a baj csak az AI lehet de most olvastam a hivatalos resident evil fan oldalon , hogy a Pal-os verzióból ki lesz véve egy csomó töltés, jobb lesz az AI és sokkal jobb képminőség lesz.
Megbízható forrás... -
Nem lehet..
De gama eleg gaz bazeg. Easy-n is kurva nehez. A kollegak AI-ja ugy elvan cseszve :(
Nem tudom... majd nekialok maskor... -
Na akkor lehet ketten játszani egy gépen? Nem próbáltad? -
Azt irtam hogy kurva nehez? :) -
Elso benyomasok.
Tehat a grafika nagyon szep teccik hogy siman RE hangulat megvan. A jatekmenet valtozott meg kicsit. Valsztani lehet vagy 7 karakter kozott mindegyik mast tud.
Az elso palyan egy barban vagyok es nekuk rontanaka zombik :) Ekkor a helyszinen van egy neger rendor es kis felszolgalo szoke csaj en meg egy sebesult hapi. A rendor es a kicsaj rohangalnak es amikor betorneka zombik akkor ok is tamadjak oket es en parancsokat tudok nekik adni. A sebesult oreget meg cimelni tudom de akkor nem tudok futni. Sajnos ebben a reszben haz inventoryt nezem akkor a jatek nem pauzal le hanem gyorsan kell cselkedni mert fegyvervalasztas kozben is folyik az akcio. En tudok lonni es rugni egyenlore.
Ami fasza meg az hogy ha megharap a zombi akkor egy kis bio mutato kiirja hogy hany szazalekosan tamadta mer meg a virus az en genyeimet :) ilyen kis kek korben mutatja a geneket es a piros virust es szazalek no ahogy egyre konvertaja oket de kozben az eleterom is csokken! Beszedtem antivirust mert mar 50% tul mar kicsit nehezen iranyitottam a szereplomet mert kezd altalkulni :)
Az a baj hogy figyelni kell a tarsakra es azok meg oszevisz arohangalnak. Idegesito.
Ami kurvara berli a csoromet az az hogy a toltes ido nagyon nagy. Kb 30 masodpercet tolt minden uj szobaba... kicsit meg nagy a kaosz igy elso paja reven de szerintem bele tudok jonni :)
eleg erdekes jatek :) -
Na varjal tehat a jatekot nem lehet ketten jaccani egy gepen?! -
Neten lehet vele nyomulni Cooperative módban.Pl: amíg te a zombikat tartóztatod fel addíg a társad mondjuk feltöri a zárat vagy behegeszti az ajtót....ja ez az alienbe volt :)
De valami ilyesmi---Jó muri lehet....csak hunéknál ez nem lesz bestseller szvsz -
Szal ugy kepzejem el hogy pl leulok a haveral es katten tojuk egy geprol van ra kell kotni masikrol? -
De mi a klombseg a NTSC es a kijovo Pal kozott majd? -
karfiol #24 Nem,ebben is van offline is! -
Na megjelent az NTSC... ez akkor csakis online multis? -
Viszont olyanokat pletykálnak, hogy annyira nem merész húzás kivenni az onlájn módot mert a japán játékosok többsége is offlájn játsza (az onlájn lehetőség ellenére).
Ha minden igaz, akkor az onlájn mód annyit jelent, hogy egy ideig a másik oldalon is játszhatsz, amíg az offlájn módban van gyűjtögetni és unlock-olni való. -
Ramza #21 Rosszul hiszed.
A játék a kezdetektől fogva online cuccnak lett fejlesztve, de a szerencsétlen lúzer európai piac miatt lesz benne egy feltehetőleg béna single rész. -
Te jouember... hat gondolhatod hogy az on-line resz pontosan olyan mintha vegyuk azt a FarCry-ba lenne multi. A jatek singlis lesz de a NTSC verzaba lesz multi... aszem :) -
És lesz normális story-ja, vagy kifejezetten online-ra csinálták,ahol aztán nem szokták túlreagálni a dolgot -
Na halistennek! -
Igen ez lesz az az online izé!
De a PAL-os verzióban ki lesz véve.
-
Ez lesz az az online ize? -
PS2 -
De ez milyen konzolra lesz? -
#13!!!!!!??? -
Na szóval uraim....
Hagyjuk a félrebeszélést.
Nagyon kivan halva a topic.
"Nemsokára" kijön a RE Outbreak áll. Májusban...
Nagyon várom a GAME-t.
Vélemények?????
Kaplan -
Igen de PS2-n minden játék jó, GC-n meg nem. =) -
Szvsz ez nem tul jo hir, ha multi lesz ebböl a gameböl, az azzal is egyenlő hogy a minősége ratyibb is lesz...
maradjon csak GC exkluzív :)
neked amugy is mindegy épp most irtad valahova hogy van GC d is nemde? -
Nem vennék erre mérget.. legalábbis ign meg gamespot szerint is GC exkluzív. Persze bármi megtörténhet.
-
Ha! jo hir!!
A pletykák kezdenek formát ölteni. Egyre erősebb hullámokban súlykolják a népbe - az XBOX és PS2 tulajok legnagyobb örömére - , hogy a Resident Evil 4 nem lesz GameCube exkluzív. A hírt hallva maga a Capcom szóvivője is meglepődött, de nem zárta ki ennek az eshetőségét, mivel a GC exkluzív mormor játék eleddig igen siralmas eladási adatokkal büszkélkedhetett.
Forras www.hardwired.hu -
Amúgy nem egy nagy szám a RE Zero
Az a baj , hogy azt mondták "Nagyon király lesz a fedezés (fejlett)"
Ahoz képest semmi nem lett!!!.....
-Kaplan- -
Nos mivel jol kibasztak velunk es a RE Zero csakis GameCube-ra jelent meg igy rohadt jo lesz tudni hogy egy RE kimarad az eletelmbol :) -
Nem lesz Online!
Kiveszik az EU-s verzióból...!!!!
-Kaplan- -
cue #4 Nem kell aggódni, állítólag az EU verzióból kimarad az online game.
Persze jó kérdés, hogy akkor mi értelme lészen... :/ -
Azt tudod hogy on-line jatek lesz ugye? Szal ha nem fizecc nem is jaccol... -
Sziasztok!
Nagyon jó lesz ez a játék fedezni egymást , hjogy feltudjon menni a lépcsőn miközben a szobában nyüzsögnek a zombik. Egyszeerűen fenomenális lesz a GAME.
Íme 1 oldal tele képekkelRE OUTBREAK
-Kaplan- -
1.!