157
  • Sephi
    Ehh :)
  • Kaplan
    ,hogy!
  • Yoz
    Hát nem könnyű az tuti, viszont belerakták végre a lökést és rúgást, és nagyon fura hogy futkorásznak össze vissza az emberek, és kiabálnak meg lövöldöznek
  • Sephi
    Khm meglehet. Majd meglassuk :)
  • Kaplan
    Az nem baj , hogy nehéz. a baj csak az AI lehet de most olvastam a hivatalos resident evil fan oldalon , hogy a Pal-os verzióból ki lesz véve egy csomó töltés, jobb lesz az AI és sokkal jobb képminőség lesz.
    Megbízható forrás...
  • Sephi
    Nem lehet..

De gama eleg gaz bazeg. Easy-n is kurva nehez. A kollegak AI-ja ugy elvan cseszve :(

Nem tudom... majd nekialok maskor...
  • Seth
    Na akkor lehet ketten játszani egy gépen? Nem próbáltad?
  • Sephi
    Azt irtam hogy kurva nehez? :)
  • Sephi
    Elso benyomasok.

Tehat a grafika nagyon szep teccik hogy siman RE hangulat megvan. A jatekmenet valtozott meg kicsit. Valsztani lehet vagy 7 karakter kozott mindegyik mast tud.

Az elso palyan egy barban vagyok es nekuk rontanaka zombik :) Ekkor a helyszinen van egy neger rendor es kis felszolgalo szoke csaj en meg egy sebesult hapi. A rendor es a kicsaj rohangalnak es amikor betorneka zombik akkor ok is tamadjak oket es en parancsokat tudok nekik adni. A sebesult oreget meg cimelni tudom de akkor nem tudok futni. Sajnos ebben a reszben haz inventoryt nezem akkor a jatek nem pauzal le hanem gyorsan kell cselkedni mert fegyvervalasztas kozben is folyik az akcio. En tudok lonni es rugni egyenlore.

Ami fasza meg az hogy ha megharap a zombi akkor egy kis bio mutato kiirja hogy hany szazalekosan tamadta mer meg a virus az en genyeimet :) ilyen kis kek korben mutatja a geneket es a piros virust es szazalek no ahogy egyre konvertaja oket de kozben az eleterom is csokken! Beszedtem antivirust mert mar 50% tul mar kicsit nehezen iranyitottam a szereplomet mert kezd altalkulni :)

Az a baj hogy figyelni kell a tarsakra es azok meg oszevisz arohangalnak. Idegesito.

Ami kurvara berli a csoromet az az hogy a toltes ido nagyon nagy. Kb 30 masodpercet tolt minden uj szobaba... kicsit meg nagy a kaosz igy elso paja reven de szerintem bele tudok jonni :)

eleg erdekes jatek :)
  • Sephi
    Na varjal tehat a jatekot nem lehet ketten jaccani egy gepen?!
  • Seth
    Neten lehet vele nyomulni Cooperative módban.Pl: amíg te a zombikat tartóztatod fel addíg a társad mondjuk feltöri a zárat vagy behegeszti az ajtót....ja ez az alienbe volt :)
    De valami ilyesmi---Jó muri lehet....csak hunéknál ez nem lesz bestseller szvsz
  • Sephi
    Szal ugy kepzejem el hogy pl leulok a haveral es katten tojuk egy geprol van ra kell kotni masikrol?
  • Sephi
    De mi a klombseg a NTSC es a kijovo Pal kozott majd?
  • karfiol
    Nem,ebben is van offline is!
  • Sephi
    Na megjelent az NTSC... ez akkor csakis online multis?
  • aabyssx
    Viszont olyanokat pletykálnak, hogy annyira nem merész húzás kivenni az onlájn módot mert a japán játékosok többsége is offlájn játsza (az onlájn lehetőség ellenére).
    Ha minden igaz, akkor az onlájn mód annyit jelent, hogy egy ideig a másik oldalon is játszhatsz, amíg az offlájn módban van gyűjtögetni és unlock-olni való.
  • Ramza
    Rosszul hiszed.
    A játék a kezdetektől fogva online cuccnak lett fejlesztve, de a szerencsétlen lúzer európai piac miatt lesz benne egy feltehetőleg béna single rész.
  • Sephi
    Te jouember... hat gondolhatod hogy az on-line resz pontosan olyan mintha vegyuk azt a FarCry-ba lenne multi. A jatek singlis lesz de a NTSC verzaba lesz multi... aszem :)
  • Seth
    És lesz normális story-ja, vagy kifejezetten online-ra csinálták,ahol aztán nem szokták túlreagálni a dolgot
  • Sephi
    Na halistennek!
  • Kaplan
    Igen ez lesz az az online izé!
    De a PAL-os verzióban ki lesz véve.

• Sephi
    Ez lesz az az online ize?
  • UNREG
    PS2
  • Sephi
    De ez milyen konzolra lesz?
  • Police88
    #13!!!!!!???
  • Kaplan
    Na szóval uraim....
    Hagyjuk a félrebeszélést.
    Nagyon kivan halva a topic.
    "Nemsokára" kijön a RE Outbreak áll. Májusban...
    Nagyon várom a GAME-t.
    Vélemények?????

Kaplan
  • Petyus_
    Igen de PS2-n minden játék jó, GC-n meg nem. =)
  • mb66
    Szvsz ez nem tul jo hir, ha multi lesz ebböl a gameböl, az azzal is egyenlő hogy a minősége ratyibb is lesz...
    maradjon csak GC exkluzív :)
    neked amugy is mindegy épp most irtad valahova hogy van GC d is nemde?
  • Petyus_
    Nem vennék erre mérget.. legalábbis ign meg gamespot szerint is GC exkluzív. Persze bármi megtörténhet.

• Sephi
    Ha! jo hir!!

A pletykák kezdenek formát ölteni. Egyre erősebb hullámokban súlykolják a népbe - az XBOX és PS2 tulajok legnagyobb örömére - , hogy a Resident Evil 4 nem lesz GameCube exkluzív. A hírt hallva maga a Capcom szóvivője is meglepődött, de nem zárta ki ennek az eshetőségét, mivel a GC exkluzív mormor játék eleddig igen siralmas eladási adatokkal büszkélkedhetett.

Forras www.hardwired.hu
  • Kaplan
    Amúgy nem egy nagy szám a RE Zero
    Az a baj , hogy azt mondták "Nagyon király lesz a fedezés (fejlett)"
    Ahoz képest semmi nem lett!!!.....
    -Kaplan-
  • Sephi
    Nos mivel jol kibasztak velunk es a RE Zero csakis GameCube-ra jelent meg igy rohadt jo lesz tudni hogy egy RE kimarad az eletelmbol :)
  • Kaplan
    Nem lesz Online!
    Kiveszik az EU-s verzióból...!!!!
    -Kaplan-
  • cue
    Nem kell aggódni, állítólag az EU verzióból kimarad az online game.
    Persze jó kérdés, hogy akkor mi értelme lészen... :/
  • Sephi
    Azt tudod hogy on-line jatek lesz ugye? Szal ha nem fizecc nem is jaccol...
  • Kaplan
    Sziasztok!
    Nagyon jó lesz ez a játék fedezni egymást , hjogy feltudjon menni a lépcsőn miközben a szobában nyüzsögnek a zombik. Egyszeerűen fenomenális lesz a GAME.
    Íme 1 oldal tele képekkelRE OUTBREAK
    -Kaplan-
  • traXion
    1.!