98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Microbacchus
    #68898
    Jól néz ki, jó nagy vállalkozás:) Még amikor a tolólapátról linkeltél képet, akkor akartam kérdezni, hogy az alja ugye frissen fényes lesz?

    Sajnos mostanában nem volt valami sok időm makettezni. Viszont nagyon megtetszett egy MENG cartoon tank build, ami tényleg rajzfilm, vagy gyurmafigura-szerű, ezt próbáltam hangulatában lemásolni: Stuart.

    Mivel gyors és jópofa volt a Stuart, belekezdtem egy T-34-esbe is. Ez kicsit lassabban megy, mert a toronyra készítettem textúrát, a hordókra beütődéseket. Most pedig kicsit elakadtam a rozsdánál, amit eddig mindig pigmentekkel oldottam meg, viszont az valahogy túl élethűnek hatna egy ilyen rajzfilm tankon. Szóval kipróbáltam az akrilfestékes-szivacsos módszert, majd bemosást nagyon híg akrilfestékkel. De annyira nem tetszik az eredmény. Az jó, hogy lett textúrája, viszont valahogy annyira harsány az egész:) Szerintetek a képek alapján, mit lehetne változtatni, vagy menjek simán tovább, mert a por/sár hatások úgyis visszavesznek a jelenlegi harsányságból?