98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • kemszi2
    #68763
    Helo
    Amerikai autókban nem vagyok otthon, így konkrétumokkal nem igazán tudok szolgálni, pl hogy melyik gyártót érdemes belőle venni.
    1)Az hogy nyitható változó ,szóval ha megvan a kiszemelt változat rá kell keresni,de 1:24-ben nagyon ritka az a modell amiben minden nyitható ,sőt lehet még nem is találkoztam olyannal, már a kidolgozott motortér is viszonylag ritkaság, de a lehetőség adott hogy egyedibe megcsináld, nem kis meló...
    A kerekek forognak,de gurítani nem lehet őket,szóval elég passzentos. Legtöbb esetben kormányozható is ,de olcsóbbaknál ez sem mindig van meg.
    2)Fényezésre rengeteg megoldás van,ezt megint csak neked kell ki kutatni. Alapvetően ugyanúgy működik mint az autóknál, rengeteg maketthez kapható festék van, a sima metál és gyöngyház színektől a flip-flop ig minden. De a lakkal is lehet trükközni ,abból is létezik színezett/gyöngyház stb.
    3)Matricából biztos létezik olyan amilyet keresel, de ha nem akkor vannak erre szakosodva emberek aki megcsinálják az egyedi matrica szettet