Jól haladok. Sokat bevállaltam, egyszer csak kész lesz. Aki csinalt már autót az tudja milyen egy Fujimi. Azért hogy a többi alatt legyen árban sok a kompromisszum. Nálam mondjuk az döntött, hogy rögtön akartam egyet és csak ez volt. Ebayről
Szerintem Evo 3-9-ig az alja és a belseje a műszerfalat kivéve ugyanaz. Kiábrándító kicsit. Hasegawát vennek, ha nem lenne hiánycikk állandóan...
Tele van beszívódással, anyaghiánnyal, úgyhogy tömít csiszol a fázis ahol tartok. A 8-9-től abban különbözik, hogy csak jobbos műszerfal van és az Evo 5 gyári szárnya. Az előző kettőt televágják opciókkal. Ülés, vasalódeszka 3 féle, 2 műszerfal. Szóval felhúztam magam, és lesz ajtókárpit meg vízhűtő is, de az alját nem vagyok hajlandó megcsinálni. Az katasztrófa. Afelni egy bontott Evo 8-ról van (5x100 nem 4x100 a gyári lyukosztása) ennyi lesz a fura benne. DE lyukkör módosító-nyomtáv szélesítő létezik úgyhogy... a kasztni meglepően pontos olyan szinten, hogy alig kellett csiszolni az szerszám illesztéseiből adódó hibákat. A szárny viszont siralmas. Szóval dolgozom rajta. Ha lesz valami haladás a csiszoláson kívül azt postolom.