Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
tudom hogy nagyon nehéz 35-ben normális arcot festeni,de egy pici pirosságot még adj az arcnak!
persze lehet hogy csak a fénykép csal,hisz én egy egész tankról nem tudtam normális képet produkálni 😄
a bajusz tök jól áll "neki".
Én folytattam a másik "pofával", a szem környékét kell még szûkíteni sötétebb árnyalattal, Bocskai csak alapszínû,órája sincs festve és a kéztövét kell sötétíteni.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
hát ez inkább felsõ kategóriás makett,mégis olyan rosszak az illesztések mint az állat,van ahol a test alsó felsõ része közt 4 mm hézag van !
Mégis marha pontos makett,italeri sosem lesz ilyen jó minõség szerintem.
bár az új készleteit nem ismerem. Szeretnék egy ab-40-est venni,az pl elég jónak tünik.
Nem olyan szar az italeri,vannak elég jó készletei is,meg olyanoknak kurva jó,akik szeretnek szarból várat építeni.
biztos nem emlékeztek,de vagy 2009-ben építettem egy Panther-t én is. 1969-es (!!!) tamiya készletbõl. Saját kezûleg javítottam fel,mindössze egy dragon ds láncot kapott mert az vállalhatatlan volt.
itt az eredménye.
nem egy világmegváltó makett,de igyekeztem akkori tudásomnak megfelelõen egy türhetõ makettet kihozni ebbõl a rakás sz@rból.
Egyik kedvencem lett a "kis" dög. (talán pont a belefektetett munka miatt)
http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=5621
Érdemes a hozzászólásokat is átolvasni!
makett.tk
Igen, McFrost hozzászólását erõsítettem meg az ezressel.
De meglepõdnél a többiek által belinkelt makettek mennyibe kerülnek mire elkészülnek. Azokat is adogasd össze. És köss beléjük!
Amúgy aki dolgozik annak fizetnek!
Sajnos az olcsó makettek nem teszik olcsóvá a makettezést. És nem a legdrágább makettet kell megvenni, hanem a legszarabbat nem szabad megvenni.
makett.tk
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Van igény elérhetõ árú makettekre is? Igen, van. Lehet hogy te megengedheted magadnak a Tamiyát húszezerért, el is hiszem látva a többszázezer forintos gépedet amivel az aláírásodban hivalkodsz, de nem mindenki engedheti meg magának a legdrágábbat. Ez van.
Az Italeri nem én miattam igénytelen, hanem mert erre is van "igény". A jó minõségû kit-ei azok árban is a többi gyártóhoz igazodnak.
Hozzászólásod abszolút hozzánemértésedrõl tanúskodik.
Te sose állod meg, hogyne szíts vitát?
makett.tk
Általában ebayen vásárolok.
makett.tk
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Panther - 3-4000 Ft
Marder - 4-5000 Ft
Ha ebben állod a postát, akkor kelendõbb. Én Ebayen hasonlítok mindig árakat. Legutóbb 4000-ért vettem vadiúj Tristár Marder III-at: MArder
Ennek függvényében az Italeri 100 Ft-t sem ér pl.Ha egyben kínálod mondjuk 15.000-ért postával együtt, lehet elkel elõbb.
A kevesebb néha több,szerintem vissza kéne mosni,és elölrõl kezdeni.
Ha gyorsan el akarod adni,akkor -1000.
Esetleg az abrams egy ezressel több mint a másik kettõ.
- Italeri 1:35 M1A2 Abrams no 6390
- Italeri 1:35 Panther Ausf A no 270
- Italeri 1:35 Marder 3 no 6210
Az Abrams totál bontatlan, a Panthernek és a Mardernek még a kereteken lefújtam a lánctalpait festékszóróval világosbarna színre(keretrõl nem vettem le õket). Tehát gyakorlatilag ezek is érintetlenek. Képeket is csináltam róluk.
Csakhát még sosem adtam el makettemet, így lövésem sincs semmirõl. Ha valakinek volna ötlete, tanácsa, ne tartsa vissza. <#smile>#smile>
Valóságban rikít a fehér feje.
Köszi Sándor a linket le is töltöttem😊
Próbáltam még kis pigmentekkel eltakarni a rikító részeket rem sikerült és befejeztem a katit!
48, 58-ik oldalon van a panzer grey felülethez tippek, de mehet 46. oldalon a rozsda, a motorhoz 45. oldalon mehet egy kis olaj. De ezeket nagyon kis méretben csináld mert ez a PZ I nagyon kicsi. Van még a 48. oldalon az a világos agyag szín.
ak-interactive-catalogue-2013.pdf
makett.tk
Elkészült a Firefly,de basszus,egy normális képet nem tudtam készíteni róla!
Régen fotóztam makettet,kék háttér elött,rendesen megvilágítva,egy sokkal gyengébb géppel a mostaninál,és elég vállalható képeket is tudtam lõni.
De most... <#zavart2>#zavart2> hát lehet megint beruházok egy kék kartonra,meg belövök valami plusz világítást,mert így az erkélyen olyan förtelmes képeket lõttem,hogy azokat fel nem rakom ide.
közben már dolgozok a következõ projekten 😊
Figura elsõre összességében nem rosz.
makett.tk
talán itt jobban látni