98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • McFrost
    Tetszik, mint már említettem. A T-34 szerintem jól van elkészítve, a sárba ragadás szintén jó ötlet és körülötte lévő környezet is jó. Figurákon dolgozni kellene, ha nem akarsz árnyékolni akkor száraz ecsetelhetnéd őket, és befolyathatnád.
    Ámde vannak nem tetsző dolgok, de ezek inkább amolyan ok-okozat meglátások. Ha kilőtték a gépet, miért szorult sárba? Vagy ha sárba szorult és úgy lőtték ki, akkor a bementi seb megfelelő szögben van-e? Ráadásul ha belőttek, ki nem jött a lövedék? Ha nem akkor miért lett harcképtelen? Ha beszorultak a sárba a legénység nem szállt ki? Vagy most is bent ülnek? Azt mondja Forintos Kálmán bátyám, akkor jó igazán egy dioráma, amikor a történet "eladja" magát. Gondolt végig: ha valaki ránéz, tudja mi történik?
    Aztán tényleg szerelmes vagy a feketébe :D, így a sár és az alap teljesen egybeolvad és egy nagy sötét massza az egész. Azt sem értem, hogy az első görgőkön sötétebb a sár mint a hátsókon.

Ám mégegyszer: tetszik, jó elképzelés, és amiket felsoroltam, mind javítható apróságok.