69149
-
#66699 Háát...a figurák már ott maradnak, a kimeneti dologhoz meg nem tudok hozzászólni,...szerinted átment egy 7.5 ,8.8-as lövedék egy T/34-en ?
mert akkor azt még meg lehetne jeleníteni a maketten?
Esetleg egy idevaló képed nincs ilyen találatról?
A vezető ajtaja nyitható,azt még lehet felnyitom. -
lackoka25 #66698 Kicsit haladtam a vassal!
-
#66697 De ez az elképzelésed így nem látszódik. Ha szemlére viszed a makettet, és ott nem lehet minden oldalról megnézni, akkor senki nem fogja tudni/érteni mit kell nézni.
Ám ha az összes búvó nyitva lenne, egyből tudnám, itt műszaki hiba vagy találat van. És! Ha a 2 figura a másik oldalon a bementi seb mellett cigizne, + a vas nyitva lenne, semmilyen magyarázatra nem szorulna!
++ én még a löveget is a legalsó állásba tolnám. -
#66696 Igazából én úgy képzeltem el,hogy a találat következtében a teljes személyzet elhalálozott.Ez után a jármű még pár métert haladva belefúródott a sárba. (ez talán még elképzelhető egy 20-30-al "robogó" jópár tíz tonnás dögtől,hogy mondjuk még csúszott a sárban mégha a lánctalpak már blokkolnak is)
A figurákon és a sáron még megpróbálok javítani,mert azokkal még nem vagyok elégedett.
Köszönöm a biztatást és a tippeket :)
-
#66695 Az apróságok helyét így képzelem el:
-
#66694 Jól hangzik. -
#66693 Ma voltam a Lidlben. 2 termék érdekes lehet nekünk, az egyik egy gyémánt reszelő készlet, 1300 Ft-ért, asszem 8 forma, semmi extra, de ennyiért tuti megéri annak akinek nincs tűreszelő készlete.
A másik pedig egy hálózatról működő manikűr/pedikűr gép, cserélhető fejekkel, amikkel csiszolni és polírozni is lehet. 5000 Ft 3 év gari, ha nem tetszik visszaviszed, hogy nem jó és vissza adják a pénzt. Akinek nincs gépe egy próbát megérhet. -
#66692 Most a pénz kell. Az ördög meg elmehet a fenébe :) -
#66691 Tartaléknak sem kell? Az ördög nem alszik, tudod! -
#66690 Eladó, használt működőképes Alder 340 airbrushom. Ára:10.000 Ft.
Pap Lacitól van: http://www.paplaszlo.com/airbrush2.html
Képek, teszt:
Alder -
#66689 Tetszik, mint már említettem. A T-34 szerintem jól van elkészítve, a sárba ragadás szintén jó ötlet és körülötte lévő környezet is jó. Figurákon dolgozni kellene, ha nem akarsz árnyékolni akkor száraz ecsetelhetnéd őket, és befolyathatnád.
Ámde vannak nem tetsző dolgok, de ezek inkább amolyan ok-okozat meglátások. Ha kilőtték a gépet, miért szorult sárba? Vagy ha sárba szorult és úgy lőtték ki, akkor a bementi seb megfelelő szögben van-e? Ráadásul ha belőttek, ki nem jött a lövedék? Ha nem akkor miért lett harcképtelen? Ha beszorultak a sárba a legénység nem szállt ki? Vagy most is bent ülnek? Azt mondja Forintos Kálmán bátyám, akkor jó igazán egy dioráma, amikor a történet "eladja" magát. Gondolt végig: ha valaki ránéz, tudja mi történik?
Aztán tényleg szerelmes vagy a feketébe :D, így a sár és az alap teljesen egybeolvad és egy nagy sötét massza az egész. Azt sem értem, hogy az első görgőkön sötétebb a sár mint a hátsókon.
Ám mégegyszer: tetszik, jó elképzelés, és amiket felsoroltam, mind javítható apróságok. -
#66688 Kellene rá egy vékony por réteg. Egy világosbarna réteg, fújva vagy ecsetelve. Túl tiszta az alapszín. -
#66687 Szép! -
#66686 Készülget a dioráma. (a téma neve ne zavarjon meg,a ejtőernyősök miatt inkább 44'-es a jelenet,csak eredetileg orosz katonákat akartam rárakni)
kép 1.
kép 2. -
#66685 húúú :)
-
#66684 Ezaz utód: http://makett.tk/evolution-silverline-fpc-2in-1/ -
#66683 :)
mit használsz hogy eladod ezt a szépséget? -
#66682 Nekem is most kell a pénz :) -
#66681 ááá,hogy ezt mért PONT most,nyaralás elött ?! :DD
-
#66680 Eladó használt, hibátlan Iwata airbrushom (Eclipse -HP-BS Small Gravity Feed Airbrush 2db düzni 0.35mm, 0.5mm és a hozzájuk járó tű ):
Link
Ár: 25.000 Ft
-
#66679 Kéne egy pár falevél a tankra, vagy ágak álcának és tökéletes lenne. -
#66678 itt is csak azt tudom mondani :
Tetszik az összhang.
-
#66677 Hiányzik még pár apróság.
-
#66676 Több délutánt felölelő porozás után kész az út is:
-
#66675 Majd megpróbálom mégegyszer a teraszon,kerítek valami fehér hátteret. Az a baj,hogy megtetszett a fekete háttér,mert olyan sokan használják,de ezzel nem az igazi... -
#66674 Én a természetes fényben bízom, ha napsütés van akkor csak makró, ha árnyékos akkor vaku és makró mód. A lényeg, hogy a fényt deríteni kell nagy fehér hátterekkel. Én a teraszon fotózom, leterítek egy fehér lepedőt és mivel a a falak fehérek, azok derítenek.
Van fotósátram nekem is, de az csak több vaku együttes villanásával működik. -
#66673 Te hogy készíted a képeidet? Milyen megvilágítást használsz?
most eszkábáltam egy fotósátrat,2 db halogán izzóval,pauszt papírral "megszűrve" a fényt,de olyan szar sárgás képet kaptam,akármit állítottam,hogy nagyon messze állt a valóságtól.
Ha meg kiviszem a napra,még akkor is túl fényes lesz,ha nem is süt közvetlen a makettre.
-
#66672 -
#66671 Láttam már. Eddig jó, de majd a végén kiderül :D -
#66670 :)
én meg csinálgatom a keleti frontos dio-t link.
azt hiszem be kell jelentkezni,hogy a képek láthatóak legyenek. -
#66669 Köszönöm, ez a lényeg! -
#66668 szépen összeraktad,jó lesz !
-
#66667 nagyon élethű ! -
#66666 JP képek -
lackoka25 #66665 a kamut nem igazán döntöttem még el kéne valami ötlet :) -
#66664 Nem rossz! Várom a folytatást. -
lackoka25 #66663 alapszín -
#66662 Növényzet kész:
-
#66661 Növényzet kész:
-
#66660 Ez is tök jó!
Ilyet is vettem volna, csak volt itthon statikus műfüvem.