davidragon#66131
Sziasztok! Új vagyok itt is és makettezés témában is, néhány dologban tudtok segíteni? :)
Az alaphelyzet, hogy szeretnék itthonra egy, vagy talán kettő nagyobb hajó makettet. Egy Bismarck esetleg mellé egy Tirpitz lenne az álom. Kicsit körülnéztem, 1:350-es méretben lenne ideális.
Az elsődleges cél, hogy dísz legyen belőle, de nem szeretnék készen venni valamit, ha saját kezűleg rakom össze, az növeli az értékét számomra.
Viszont még sohasem volt dolgom makettel, nem tudom milyen nehézségekkel kell szembenéznem majd, fogalmam sincs mennyi időt kell rászánni, melyik gyártótól érdemes venni, de hogy egyáltalán hol van olyan bolt Budapesten, ahol tudnak segíteni és értenek is hozzá. (ma voltam a sas utcában, de nem találtam a military boltot, talán már bezárt!?)
Azt hiszem ez két elég durva modell, esetleg előtte valami kisebbet érdemes gyakorlásként készíteni?
(A legtöbb makett oldal repülőkre szakosodott, olvastam párat, szóval kíváncsi lennék egy-egy személyes véleményre tőletek is!)
Nagyjából látjátok, mi a helyzet, a kérdéseimen kívül, ha bármi hasznosat még tudtok mondani, hálás vagyok! :)