Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fura ez a szín egy KV-2-eshez. Szerintem ezek inkább zöldek voltak.

highlander15
Srácok,tudtok ajánlani valami olcsóbb,de jó minõségû Dornier Do-17 makettet?Ami repülõmakettezésben kezdõnek is menne?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

stultus78
Ezzazzz 😊

Ennek is lockolt már a bootloadere?

stultus78
Jó ötlet.

Ez igaz, de azért ez már inkább barna, mint zöld...😊 Szerintem fújd át valami zöldesebbel is. Esetleg úgy, hogy a zöld foltok körvonalának marad ez a barnás szín, a zölddel meg csak "fakítod" a közepét.

stultus78
Találtam egy építést ahol a végeredmény nagyon tetszik. Azokat a színeket használom. Az oroszok igénytelenségét kihasználva szinte bármelyik zöld jó lesz 😊
Azért lehet átfújom majd meglátom 😊

A neten elég sok árnyalatot látni, szóval ez igazából ízlés kérdése is lehet, de ennél én mindenképp világosabb ("zöldebb") zöldet fújtam volna rá. A Zvezda dobozon pl. ha jól emlékszek, egy egész világos zöld van.

stultus78
Vagyis chaki 😊

stultus78
Tamiya kheki drab. Próbáltam oliva drab-al de ez jobban tetszett. Nem tudom pontosan milyen az orosz zöld.

De örülök, hogy végre ezt is csinálod! 😊
Maga a festés szép lett, de milyen szín ez? A homok és a fekete mellett nem zöld kellene még legyen?

Hát ez szép kíváncsi leszek a festésre meg a többi utó munkára!
stultus78
Köszi.

m1garand
Szép, brutálisan részletes.

makett.tk

stultus78
Volt egy kis idõm. Most a T-90 est vettem kezelésbe.
Elsõ színt fújtam. Majd lesz még rajta homok és fekete.

Szerintem se kezdj most másba, én legalábbis ezt rendszeresen megbánom... 😊
Mosd le a Pz. II-t Flóraszepttel (ha az olajos cuccok miatt még le tudod egyáltalán...), és azt csináld, de figyelj hogy inkább több, de híg rétegben fess, és mindenhol egyenletesen takarjon. A kéket hagyd ki, vagy max. nagyon keveset tegyél bele.
Azt javasolnám, hogy minden lépés elõtt kérdezz akár itt, akár az .org-on, mert utólag nehéz segíteni...

Nem hiszem hogy igy van a panthert befejezettnek tekintem a panzer I-el vagyok csak úgy hogy egyenlõre hanyagolom!Mert ha nem igazán sikerül úgy ahogy akarom akkor elfogy a lendület kicsit!
McFrost
Igazából most kellene erõt venned magadon és javítani, új projektbe menekülés nem jó megoldás, ugye Panther, majd Pz.I., aztán JPanther.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Eközben a jagdpantheren!
Igazatok van hanyagolom is egy kicsit a témát amíg meg nem jön az ihlet!
2 napja kikívánkozik belõlem:
Waterworld tank 😊 -bocs lackoka
De szerintem ki lehet javítani és lehet hogy tényleg csak fotón ilyen. Én még ilyet se tudok egyébként..
McFrost
Most pont úgy néz ki mint egy gyerekjáték. Ez a kék ez kamu, mert szürke volt ugye. Mitõl lenne kék? Sok helyen leírták már, hogy az csak kéknek látszik a fényben, ami nem fedi a valóságot. A szürke az szürke, és nem kék.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

m1garand
Én se értem, miért nem használjátok a google-t stb.

makett.tk

stultus78
Köszi. Már megtaláltam. Ez marha jó eddig miért nem néztem itt körül <#worship>

stultus78
Ezekbõl szerzek be jól jönnek.

stultus78
Ja és azt nem mondtam hogy 1:48-ban kellene 😊

m1garand
Ráragasztod? Mire gondolsz?

makett.tk

stultus78
A Háló szerintem gézbõl tökéletes lenne. Csak arra gondoltam van valakinek egy jó ötlete a rápakolt levelekkel kapcsolatban.

m1garand
Vegyél rá bár falevelet.

http://www.ebay.com/bhp/1-35-leaves

makett.tk

Z63 árul ilyeneket:

Zöld

Barna

stultus78
Tud valaki ötletet adni hogy csináljak álcahálót?

Én a helyedben inkább lemosnám róla azt a barna valamit, mert az rontja el.
Tényleg kicsit túl kék lett, de azt még tudod javítani ha nagyon híg szürkével átködölöd. Csak azt az "átmosást" mosd le...

m1garand
Lehet csak az átmosás, lett kaka. Szedd vissza.

makett.tk

lehet sok lett a kék bele!
Néztem kék szürke meg fehér,kis lakk meg hígító én is így csináltam de látni az eredményt!
m1garand
Használj gyári színeket. Esetleg átmosással módosítsd. Van az a kék filter.

Meg a MIG FAQ-ban biztos találsz segítséget.
Keres a neten ki milyen színnel festette az ilyen harckocsit.
Nem kell mindig feltalálni a spanyol viaszt!

makett.tk

próbáltam valami szürkés kéket de sajna nem jött ki a megfelelõ szín !
Haragudni senkire nem haragudhatok max magamra,nem megy ez nekem lehet sakkoznom kéne 😊
Ha nem haragszol, õszinte leszek: nekem nem tetszik...

m1garand
Mi ez a szín?
Nincs valami német szürke színed?

makett.tk

Lefújtam az egészet egy kékes szürkés árnyalattal! Átmostam megfestettem a szerszámokat
tudtok valami festékátváltó weboldalt?
mr colour ról kéne váltani
stultus78
Nem egyenes szikével hanem a görbén csiszolt penge kell, és ne vágd hanem inkább nyomd rá.

Nekem a 3. lépés nem szokott sikerülni. A maszkolószalag szálait húzza a szike de nem vágja el és így elmozdul a maszkolás.
stultus78
<#nyes> Nem tudtam hol megfogni és belenyúltam a friss festésbe. 2 helyen is van.<#falbav><#falbav>

m1garand
Szép!
Ujjlenyomat?

makett.tk

m1garand
Tetszik!

makett.tk

McFrost
Csak a méretei érdekeltek volna.

stultus78
Arra figyelj hogy a maszkoló száraz legyen!! mert nem tudod szépen vágni.
Inkább nem is vágni hanem szikeélét odanyomni kell.