Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Azért lehet átfújom majd meglátom 😊

Maga a festés szép lett, de milyen szín ez? A homok és a fekete mellett nem zöld kellene még legyen?
Elsõ színt fújtam. Majd lesz még rajta homok és fekete.

Mosd le a Pz. II-t Flóraszepttel (ha az olajos cuccok miatt még le tudod egyáltalán...), és azt csináld, de figyelj hogy inkább több, de híg rétegben fess, és mindenhol egyenletesen takarjon. A kéket hagyd ki, vagy max. nagyon keveset tegyél bele.
Azt javasolnám, hogy minden lépés elõtt kérdezz akár itt, akár az .org-on, mert utólag nehéz segíteni...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Waterworld tank 😊 -bocs lackoka
De szerintem ki lehet javítani és lehet hogy tényleg csak fotón ilyen. Én még ilyet se tudok egyébként..
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
makett.tk
Tényleg kicsit túl kék lett, de azt még tudod javítani ha nagyon híg szürkével átködölöd. Csak azt az "átmosást" mosd le...
Meg a MIG FAQ-ban biztos találsz segítséget.
Keres a neten ki milyen színnel festette az ilyen harckocsit.
Nem kell mindig feltalálni a spanyol viaszt!
makett.tk
Lefújtam az egészet egy kékes szürkés árnyalattal! Átmostam megfestettem a szerszámokat
mr colour ról kéne váltani