98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jeffjohnson
    Ezért írtam, hogy mindenki maga dönti el mit használ de én próbálok okulni Sanyi esetéből és egy kipróbált terméket akarok használni mert nekem a makettezésben nem az az élmény, hogy mit tudok a művészellátóból olcsón megoldani hanem ,hogy azt kapom a terméktől amit várok.
    Egyébként ha utánaszámolok idő/pénz/végeredmény arányosan nagyon is jók az AK termékei. Azt a színt kapod amit vársz méghozzá a méretarányhoz világosítva és nem utolsó sorban nem kell külön ecsethez és airbrushoz venni hanem mind2-höz használható ez árban szintén nagy előny. Aztán meg nem kell kísérleteznem azzal se, hogy mi mihez jó mire való hanem külön pakkban megveszem mondjuk a rozsdát és attól azt kapom amit vártam onnantól már csak az én ügyességemen múlik a dolog (hova, mennyit festek) és nem utolsó sorban megszűnik a "ezt, hogy csinálta" mondat mert van tutorial és pontos leírást kapunk ami ismételten időt spórol és végeredmény is jobb lesz.

Végül is az a fontos, hogy ez egy hobbi amit csak akkor jó csinálni ha élvezi az ember.