Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amilyen kicsi olyan sok lesz a tömíteni való meg az összes hegesztés majdnem pótolni kell!
Igen ez most ilyenre sikerült. Ez a hajlakkos technika. Többet kell várni a száradás után, akár 1 napot is lehet. Majd kiigazítom temperával.
Balea hajlakkot felfújtam (DM-es) flakonból, amíg száradt kikevertem a Tamiya fehéret. Próbáltam összevissza fújni, jó hígra kevertem, mégis eléggé kifehéredett, így olyan mintha vastag lenne. Utána 2 féle ecsettel átdörgöltem. Sajnos a hajlakkozás hátránya, hogy így megrogyik a festék a lakktól. Majd a temperával korrigálom, és a koszolás úgy is elnyomja.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ez nagyon jól néz ki! Talán egy picit túl direktek, túl határozott szélûek a lekopások a meszelésen, de összhatását tekintve nagyon ott van.
Hogy és mivel csináltad?
Ennek is lockolt már a bootloadere?
-McFrost Ugyancsak nagyon tetszik. Én is akarok egy téli festésû gépet csinálni majd. Dió lesz hozzá?
Csakmert ha jólmegy holnap beszerzek egyet névnapom alkalmából (Zvezda btr 80a) és gyártó lévén vannak benne hibák szóval ezt építhetem 1 darabig nameg a festése se nagy kunszt :)
terveim az hogy javítok 1 plusz lõrést egy prizmát áthelyezek a tanksapkákat megforgatom tornyot teljesen átalakítom és ahogy sikerül suliból kunyerálnom piros-kék ledeket villogni is fog :)
http://migjimenez.blogspot.hu/2012/12/hezbollah-type-69-ii-c-iran.html
makett.tk
http://migjimenez.blogspot.hu/2012/01/tiger-i-148-winter-camo-part-5-end.html 5 RÉSZES!
makett.tk

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
makett.tk
http://thundersquad.uw.hu/2010_01_18%20Update-a.html
makett.tk
!Forza Ferrari!
A fronton a matricák világítanak, koszolnám õket. Aztán egy kis sárfelfröccsenés jöhetne körbe.
De ezeken kívül pöpec!
flickr
!Forza Ferrari!
Gondolom, azért nem ragasztják fel, mert:
1. Bíznak a tökéletes illeszkedésben, s hogy nem kell késõbb tömíteni.
2. Hogy jobban meg tudják festeni a a törzs hátsó részét, különösen akkor, ha foltozva van.
Semmi gond nincs, ha felragasztottad õket , a legtöbben (én is) így csinálják.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Csak mert én felraktam és remélem nem szivattam meg magam vele.
Szerintetek próbáljam ecsettel? vagy mehet rögtön pisztolyból?
Henkel weblap/sofix
Azért, mert az alapozók jellemzõen festékszóráshoz vannak kitalálva. Ecsettel ezeket nem is igen lehet festeni, így csak tönkretenné a munkádat.
Mattlakk meg humbrol, mikroscale micro flat amiket én használok.
am meg bõven:D
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)
Alapozást miért hagyjam ki?Nem szebb és tartósabb?
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)
Swedish people are albino monkeys