98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Kferro
    Bala10!

"igen, csak abból induljunk ki, hogy ha sikerül szépen lefesteni, már az nagy siker. :) a koszolás csak hab lenne a tortán. viszont a koptatás látványos lenne, azt is jó lenne megtanulni. ezeket még sosem csináltam."
    Majd kérdezel, hogy konkrétan mi érdekel, s mi segítünk. Csak ne olyan legyen a kérdés, hogy "Hogyan kell koszolni, és koptatni?", mert erre oldalnyi választ lehetne adni. :)

nono55!

"Kéretik, kultúrátlan fikázni. :))"
    Nem kell azt fikázni, teljesen jó lett, nekem nagyon tetszik, még úgy is, hogy a Sherman számomra a legunalmasabb jármű a Tigris I-es mellett. :)
    Egyedül a por színével nem vagyok kibékülve, de azon még tudsz változtatni.

"Most ugye szopattok? :)
    Sztem nagyon tré és azon agyalok, hogyan tudnám javítani a legkevesebb szopással. :D "

Nem tudom, a többiek szopatnak e (szerintem biztos, mert mind szemét genyaládák ), de én komolyan írtam, amit írtam. Tényleg olyan, mintha egy vizes tankot akartál volna ábrázolni.

zsgaby!

"Azt hittem a humbrol jobb mint a revell (tényleg egyáltalán jobbnak kéne lennie?) de nagyon rossz tapasztalataim vannak vele. "
    Nekem épp az a tapasztalatom, hogy az általam eddig használt Revell enamelek hajszálnyival jobbak, mint a Humbrolé. De kb. ugyanaz a minőség mind a kettő.

Stultus!

"Másnap egy táj takony volt a humvee helyén :) Tanultam belőle :)"
    Csinálhattál volna belőle egy UFO-s diót! A gonosz űrlények megolvasztották a földi járműveket. :) De hogy hogyan koszold, arra nem lett volna ötletem. :D