Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl:

makett.tk

http://www.hlj.com/product/tam35325
http://www.hobbyeasy.com/en/data/3hkj3qeboinkgbj1jn9j.html
makett.tk
A Voyager egyébként jó minõségû. Nekem karcolósablonom van tõlük, s igen szép, és jól használható.
Postával együtt 5e az e-bayen. Szerintem nagyon baráti.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://www.farposst.ru/2012/05/23/Pz_Kpfw_V_ausf__A_Panther_Walk_Around.html
makett.tk
makett.tk
Ismersz fújósablon gyártókat? Betûk, számok, jelzések. Alliance-t ismerem csak.
Akarnék venni.
Én is szeretem a szép maketteket akár pontos akár nem.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Ez az barátom! Maximálisan egyetértek!
Lehet úgy is szép maketteket építeni, hogy az nem a legapróbb kis alkatrészig alak- és mérethû. Tisztelem azokat, akik a legmaximálisabban élethû makettet akarnak alkotni, olyat, ami szerkezetileg, méretileg, és festéstechnikailag is szép munka. Ugyanakkor ritkán találkoznak ezek a jellemzõk.
Jó példa erre az a Pro Modellben látható MiG-21-es makett, amit a szerzõ hihetetlen alapossággal javított fel, úgy, hogy minden milliméter pontosan a helyén legyen. Valóban szép munka.
Ugyanakkor a festése egyszerû lett, se koszolás, se koptatás, de még a panelvonalak sincsenek befuttatva. Nincs élet a makettben.
Lehet hogy rendelek.
Gyakorlás teszi a mestert.
seelow mester techmikája a hegesztési varrat készítésérõl
makett.tk
makett.tk
Heggesztés profitól. 7-edik pertc ez tetszeni fog.
Amúgy agyrém az sok sas szemû, századmillimétert nem stimmel figura.....nehogy már azért legyen rossz, mert hiányzik onnét 2 mm....
MIKE wrote:
Sziasztok!
Remélem még nem késõ!? :)
Annyi dolog van a Zvezda 90-en, hogy nem is tudom hol kezdjem!
A tornyon a neutron sugárzás elleni védõhuzat nem az igazi, egyrész a fröccsöntéses teknológia miatt, másrészt a kivitelezése miatt! Az eredeti eleve vastagabb!!!! A leszorító korongok teljesen hibásak, ezt pótolhatjuk megfelelõre a Voyager készletével(kb 1000-1500 HUF posta nélkül) 2 készlet kell alapból, ha a megfelelõ korongokat nézzük! A torony farpáncélja kicsit "hegyeskés", képek alapján szerintem nem ennyire ilyen! A kontakt páncélzat a torony felsõ részére gagyi! Nem olyan a formája és nem elég vastag! A kontakt 5 a homlokpáncélra egybe van öntve, ezek szétvállasztása szükséges, azon kívûl, hogy hegesztést és az elejére egy lemezt pótolnunk kell! A csavarfejek mindenhol gázak! A stora rendszer bekábelezése is pontatlan, ez el kell távolítani, másrészt pótolni kell megfelelõen! A tároló dobozokat tömíteni kell és hegesztéseket pótolni rajtuk!
A test felsõ részén a tornygyûrûnél a menetirány szerinti bal oldalon szögletes az oldalfal, ami köríves kell, hogy legyen! Mindkét oldalon egy lemez szegélyezi ami itt szintén hibás! Az oldalkötények eredetileg rövidebbek és az elsõ gumi részt cserélnünk kell egy darabra, ahol egybeér az oldallal! A tárolók csatjai nagyon "halványak"! (cseréjükre van lehetõseg) A KMT csatlakozó pontok csavarjai gyengék és talán kisebbek is mint kellene! Az önbeásó lapátján is kell okosítani kicsit! A motorfedél elõtti szellõzõ elötti " kupak" formailag, magasságilag helytelen! A szövet amit adnak a motortérhez rácsnak szerintem sz.r! A Tamiyaé sokkal pontosabban néz ki! A lánctalpakat is lehet javítani, ha nem rögtön ragasszuk egybe! Ki kell vágnunk az összes vezetõtarajt, hogy beragasszuk megfelelõ közönként, így megkapjuk a réseket ahol eredetileg átlátni! A farpáncélon a felfüggesztett "körmök" is cserére szorulnak, mert tömörben adták ki! Ezek csak tájékoztató jellegû információk! Ezt még lehet boncolgatni és csak a fõbb hibákat tartalmazza! Remélem segítettem!?
Megnézegettem és igaza van de szerintem így is jól fog majd kinézni.
"M1Garand" Nem szükséges dvd-n nekem így is jó.
Mostanában hol lehet kapni Tamiya extra híg ragacsot?
Bámulatos, de itt is a festékhígításon múlik az egész.
Azért is raktam fel. De ha kell, átírom szívesen Dvd video-ra.
makett.tk
Az új pisztolyal milyen dolgozni?
A videókat leloptam ha nem harkszol.
Az, hogy eggyel több csavaró van rajta (a tartály alatt), mint egy átlagos pisztolyon, ne zavarjon meg, nem kötelezõ használni.
Eladó a képen látható új airbrush, ha érdekel valakit írjon pm-et.
Tulajdonásgai: 0,15-0,2 düzni, tûhatároló, levegõnyomás szabályzó.
Noname, kínai gyártmány.
makett.tk