98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Kferro
    "Gondolom így is lehet befolyatást csinálni ha nem pont akril lakkal lakkozok. "
    Persze lehet, viszont az akril festékeknek rosszabb a viszkozitása, így nem fog olyan szépen belefolyni a panelvonalakba, mint az enamel, vagy a művészolaj. De próbáld ki, hátha neked pont ez a technika fog megtetszeni.

"Van nekem Lidlis olajfestékem az enemal lakkon vajon lehet befolyatást csinálni szerinted Kferro?"
    Nem. Mivel gondolom ugyanazzal a hígítóval hígítanád a művészolajat, mint az enamelt hígítottad, így nagy bizonyossággal szépen feloldaná a festést.

"Az F-16ost nem akartam ennyire koszolni, mert a valódi gép ilyen festéssel majd csaknem patika tiszta volt."
    Szerintem még mindig elbírna azért egy kis panelkiemelést (akár befolyatással, akár valami puha ceruzával), hogy plasztikusabb, és élőbb legyen.
    Szerintem egy hasonló mértékű kiemelés jól nézne ki rajta anélkül, hogy igazán koszosnak tűnne:

S ha már F-16, akkor megmutatom, nekem melyik a kedvenc Falcon makettem. Diego Quijano munkája: