Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makett.tk
Remélem más is hasznát veszi.
makett.tk
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mindenképpen kell hígítani, s több, vékonyabb rétegben kell festeni a makettet. Ne ijedj meg, ha az elsõ (vagy akár a második) réteg sem fed tökéletesen.
Enamel festékeket lakkbenzinnel, H-100-as hígítóval, vagy White Spirittel hígíthatod, de ha tudod, szerezd be a gyári Revell hígítót, az adja a legszebb eredményt.
Szerintem a revell olaj alkalmatlan ecsetes festésre. Akárhogy higgítod. Humbrollal próbálkoznék esetleg, hasonló árban van.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Megérkezte végre az 1:72-es tiger tankom. A nagyobb részeket nem tudom szépen lefesteni, revell olajfestéket használok és ecsetet. A nagyobb részeket nem tudom szépen megcsinálni, pedig már 2. réteget is adtam neki, de semmi eredmény ugyan olyan foltos marad :( Vmi ötlet, technika vagy bármi?
makett.tk
makett.tk
Lefüstölt a hõkioldó/indító relé. Azt nem tudom, hogy az lett-e rossz, vagy valami mástól füstölt el.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem akar bekapcsolni....
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
makett.tk
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
félig összerakott állapotban!!
kb 10éve!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Esetleg melyikböl lehet átalakitani erre a változatra ?
http://www.ebay.com.au/itm/Revell-1-72-scale-Sikorsky-CH-53-G-Helicopter-model
makett.tk
A németek G vagy GS verzios pélgánya érdekelne amit Afgánban használnak
Akárhogy keresen nem találok sehol sem , mindenhol csak MH-53-ast super stallion van .

makett.tk

http://iaro.3dmax.hu/
A Tigris összegezve nem rossz, nekem, kezdõnek sok apró, bosszantó hiba piszkálja a csõröm:
- rikít a talajon a Tiger
- a láncon 0 fémes kopás
- a kipufogón nem értem miért csak a teteje rozsdás, ha már rozsdás valami, miért fehér belül, ott minden retkesen kormos kellene legyen, ráégett festékkel-rozsdával
- a számozást látná valaki messzirõl?
-stb
Ezek mind javíthatóak, szóval munkára fel!