A gépágyún a célzó brutálisan szar. De ötletem sincs, hogy hogyan lehetne finomabban ragasztani az ilyen 0.5 mm alatti felületeket. Ferinek igaza van sok a sorja ill. a hézag a tamiya extra thin-el lehet ezeken tompítani ill. ha van sűrű surfacer-ed akkor ecsettel dolgozz bele egy kicsit. De mivel ez orosz tank ezért eltudom képzelni, hogy a valóságban is ilyen szarul szerelik.
Amúgy szerintem kihoztad ebből a márkából a legtöbbet! Gratula.
Csak a ragasztást kell tökéletesítened. Ill. a felesleges ragasztó eltávolítását.
Itt idézném seelow-t:
"Azoknál a daraboknál, ahol nem műanyag műanyaggal került ragasztásra, hanem műanyag fémmel (fém maratások, réz drótok, tehát ami nem műanyag), pillanattal dolgoztam. Valamint ide tartoznak még a műgyanta figurák is. A tiszta felület kialakítása nem nagy trükk, csak türelmet és némi gyakorlást kíván. Erre szolgál igazán jól az orvosi szike. A jól látható, szem előtt lévő felületeknél 80%-ban pillanatragasztóval dolgozom. Ha van egy kis megfolyás, azt könnyebb eltávolítanom nyom nélkül, mint az ecsetes ragasztót. Száradás után gyengéden megkapargatom, majd ha kell finom szemcsés csiszolópapírral lágyan átdolgozom a felületet. Ezt követően jöhet a varratolás, ami valjuk meg, sokat el tud takarni, míg a jól eltalát varrat igen látványos.
Jut eszembe a pillanatragasztóról! Nem a legdrágább a legjobb. Ki kell tapasztalni kinek mi a jó. A kínai boltokban árult példányok csodákra képesek!" Technika amit használ.