Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenféle opció van de pont olyan nincs hogy kép megjelenizése 😊
stultus78
A picassán kiválasztod a képet, Bal klikk "kép megjelenítése",
Linket másolod a böngészõbõl és beilleszted a kép beszúrásához itt a fórumban. Nekem csak mobilról nem szokott néha összejönni.

Ennek is lockolt már a bootloadere?

A Picasáról nagyon könnyû linkelni. Pl:

a sárvédöket a marttott alkatrészekböl elég gyatrán raktam össze de megrongáltam és elég jol ett igy 😊
meg a rendelt szemenkénti lánctalpbol is hiányzik öt tag ugyhogy azt pótolnom kelllett a gumi lánctalpbol

amugy eléggé szopok vele a maratások idegtépõek FUUU
a lentebb emlittet képfeltöltéses oldalakra raktam föl de csak ott jeleniti meg ide nem tudom linkelni 😞
Hogy haladsz a Tigrissel? Fotókat tudsz majd mutatni?

köszi
McFrost
Loctite 454

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

a rezet a rézhez mivel lehet rögziteni a forrasztáson kivül??
McFrost
Szívesen!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

stultus78
McFrost Megkaptam a levelet az extrákkal 😊 Köszönöm szépen.

ok köszi holnap töltök is fel képeket!
stultus78
Igen amit használtál 2 komponensû ragasztó. Össze kell keverni különben soha nem szárad meg.
Képeket egy képszerveren keresztül tudsz felrakni lp.: Picassa,Imagerosions

most jobban utána néztem össze kellett volna gyürni.
a csomagban két szinû az a nyag lehet össze kéne keverni õket hogy keményedjen ?
raknék fel képeket is de nem tom hogy kell!
Elkezdtem csinálni a tiger I-t lassan de jól haladok a futómûvet csináltam meg beépitettem az esztergált aber csövet a páncélba és lezimmeritezten epoxy puttyval elég szép lett , de nem nagyon akar száradni miért ?
Én már raktam össze,bár az elsõnél megrettentem (a makettet is eladtam),de azután már simán ment.
Királytigris és Nashorn típusokon raktam,5-6 szemes kis részeket,amikbõl végül összeállt a lánc.
Egy ideig még formázható(tán ragasztófüggõ) és nagyon jó kis termék,ha túl hosszú hajlamos ferdülni.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

m1garand
Én még nem mertem ilyen Dragon tankot építeni pedig van egy pár darab itt a hátam mögött.

makett.tk

McFrost
Na erre még nem gondoltam!
Bár a videó nem rossz, de titkon arra számítottam, hogy aki már rakott össze ilyet, az esetleg elmondja hogyan is ment neki.
Sajnos meguntam azt, hogy állandóan megy az oltás, meg a mindentudás......

m1garand
Felhívnám a Google és a Youtube hasznosságára a figyelmed.

makett.tk

McFrost
Köszi, értem, így gondoltam.

m1garand
Köszi!

makett.tk

m1garand

makett.tk

m1garand
Valahol láttam, megkeresem.

makett.tk

McFrost
Életem elsõ magic trackjétõl hullik a hajam! 😄
Van valami trükkje? Ha mindet összeragasztom egy csíkba, meg tudom még formázni?

Ezek nagyon komolyak! Grat! 😊

m1garand

makett.tk

m1garand
A maratás nincs olyan jó mint amit én csinálok. <#vigyor3>

Én már elhasználtam egy litert. Airbrush-t is jó átmosni vele néha. És az orrodat is tisztítja. <#nyes>

makett.tk

stultus78
Van fél liter. Ha kell szólj.

Helivel kapcsolatban.
Fogkefélésen túl vagyok 😊 nem olyan vészes min elsõre gondoltam. Holnap csiszolom megint, mosom és ahol kell még alapozok.

Azt hittem a pántokat vetted maratásként.Egész jó.

m1garand
Kéne egy üveggel mert úgy is elfogy.

Pár kép a készülõ pántokról:

makett.tk

stultus78
Van egy üveggel. Ha kell tudok adni.

m1garand
Szólj ha találsz észtert, nekem is kéne.

makett.tk

m1garand
Igen.

makett.tk

stultus78
Ahoz is észter kell?

m1garand
Ez az amit én vettem 50-50 ben hígítom. Már a 3. üveget használom, hígítás nélkül nagyon jó tömíteni is.
Gunze-Mr-Surfacer-1200

makett.tk

m1garand
Nem kis projekt ez a heli. A következõ könnyebb lesz 😄

makett.tk

stultus78
Az lessz. Egy barátom ajánlotta azt mondta neki bevált. Gondolom fémre még nem használta. Ha egyszer végre kész leszek kolyan mobdom megünnepelem.

m1garand
Nem tudom, talán fogkefével szárazon dörzsöld végig az egész felületet és akkor kiderül, hogy hol ragadt meg. Ki ajánlotta ezt a spéci alapozót?

makett.tk

stultus78
Ne már akkor a rézrõl is lejön? Hogy fessem így le már az alapnál elcsesztem. Àáàáâãäå

m1garand
Az a baj, hogy nem tetszett elolvasni az apró betûket. Az automakett szerint a Mr. Hobby RP261 Mr Resin Primer (Nagy finomságú alapozó, elsõsorban mûgyanta (Resin) alkatrészek alapozásához. Szerintem nálad ez a gond. Én Gunze - Mr. Surfacer 1200 -t használok, ezzel soha nem volt gond. Minden makettemhez ezt használom. Egy baj van vele, hogy észter hígító kell hozzá. Rendeltem vallejo alapozót. Spray-t akartam, de itthon nem találtam külföldrõl meg nem szállítank. Tele van a hócipõm az airbrush takarításával, és a hígító szagával.

makett.tk

stultus78
Csiszoltam és átmostam. Csak a víztaszító oldalával kifelé raktam.
Nem szenvedek vele. Rezet neki.

modellmaker
Nem a felület volt esetleg nem megfelelõen kezelve?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

stultus78
Úgy néz ki ezt vissza kell szednem, kellene abból a rézlapkából vagy 2-3 db.

A többit priviben.

McFrost
Áú!

stultus78
Aki nyomdai lemezt használ fémalkatrésznek annak szólok hogy a nagy felületek nem szeretik az alapozást!

kinábol most ért ide kb 25 30 nap alatt!
nekem is hozta a postás a panzer 4 et de nem voltam itthon ugyhogy holnap megyek érte!